5 blomster-favoritter til et minimalistisk bryllup

De seneste år har de store blomsterinstallationer taget bryllupsverdenen med storm. Man ser dem alle vegne, både i form af ekstravagante loftinstallationer, hvor blomster og grene svæver frit i rummet – men også de populære blomstervægge, som fungerer som bryllups-backdrops, er de seneste år blevet en regulær bryllups must-have! Der er ingen tvivl om, at det er et imponerende og dekadent syn, men det kan også tage pusten fra de fleste brude i deres bryllupsplanlægning. Vi kan jo ikke alle leve op til efternavnet Kardashian, og derfor kan det også synes en tand for ekstravagant, at have en blomster-backdrop, bestående af 100.000 cremefarvede roser, når man holder sit bryllup i en skovhytte ved Furesøen.

Enkel & nordisk blomsterpynt

Så er det godt, at vi her i norden elsker det minimalistiske look. Og selvom det er de store blomsterinstallationer, der løber med al opmærksomheden på Instagram lige nu, så er der mange måder at gå til det, at dekorere et bryllupslokale med blomster. For en langt mere enkel og ‘grøn’ blomsterudsmykningen, kan også skabe en fantastisk, hyggelig stemning i et stort og tomt lokale – og ikke mindst være et imponerende syn. Ved at dekorere en væg med enkelte grønne grene, bringer du naturen indenfor og skaber en smuk kontrast til de hvide vægge. Blomster som hænger enkeltvis kan også være en fin og enkel løsning, der samtidig bidrager som en smuk, gennemgående kulisse for jeres bryllupsbilleder.

I det nedenstående kan du se mit bud på en mere minimalistisk tilgang, til det at dekorere et bryllupslokale med blomster. Inspiration som jeg syntes virkelig rammerne den moderne, skandinaviske æstetik – og hvor du med ‘Less is more‘ stadig opnår den helt særlige wow-effekt, som dine gæsterne med sikkerhed vil mindes efter den store dag. Og så er det samtidig også en dekoration, som ikke nødvendigvis kræver, at man hyrer en professionel florist. For ganske få penge, med lidt snilde og gode venners hjælp, er jeg overbevist om, at du kan opnå det samme resultat. God fornøjelse – and happy wedding-planning! 

image

Billede 1: scriptandvine

Billede 2: willow_and_bear

Billede 3: Ruffledblog

Billede 4: gimarettiphoto

Billede 5: Junebugweddings

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *