Belle & Murray: Romantik Down Under

B&M_H&C_0044

Instagram er en uudtømmelig brønd af bryllupsinspiration og da jeg ved et tilfælde faldt over disse fantastiske billeder, greb jeg straks chancen, og bad om lov til at dele dem med jer. Billederne er taget af den dygtige fotograf bag Heart & Colour, som på fineste vis har portrætteret det australske par Belle og Murray’s stemningsfulde bryllup. Kærligheden stråler virkelig ud af brudeparret, som blev viet i Gabbinbar Homestead i Queensland – et historisk estate, med dertilhørende blomsterpark, rustik staldbygning og en pavillon, som er perfekt egnet til en bryllupsceremoni. Virkelig en enestående romantisk lokation, som på alle måder udstråler den særlige luksus-landlige stemning, som må være enhver bryllupfotografs drøm.

Belle’s feminine blondekjole

Bruden havde med sin Catherine Deane kjole virkelig fundet en brudekjole, der passer ind i de romantiske omgivelser. Jolie-kjolen er så fin og feminin med sin kropsnære silhouet og iøjnefaldende detaljer. Kjolens fantastiske blonder er en signatur for Catherine Deane, som udmærker sig i arbejdet med blondeapplikationer. Teknikken består i at hun håndklipper de florale blonder enkeltvis, hvorefter hun syr blonderne i lag på transparent chiffon. Hermed får hun skabt en tredimensionel effekt, der giver blonderne en fantastisk visuel dybde. Det er virkelig også den fornemmelse man får, når man ser Jolie-kjolen. Her er blonderne afgørende og er med til at skulpture kjolens form, som når blonderne definerer kjolens smukke udskæring. Eller i det fantastiske lille slæb, hvor de florale blonder får lov til at fremstå luftige og i sin helhed, hvilket jeg synes er en fantastisk detalje.

Jolie-kjolens udtryk er uden tvivl romantisk og feminint, men ikke på den klassiske facon, hvor store skørter og små blonder i lag dominerer. Kjolens enkle silhuet og de store grafiske blonder, er med til at gøre, at kjolen fremstår utrolig elegant og moderne – og så er den perfekt, hvis du ønsker at skabe en flatterende timeglasfigur. Det er bestemt en kjole der taler til den moderne, stilbevidste brud, som sætter pris på godt håndværk og som drømmer om noget ekstraordinært og unikt, som virkelig får dem til at skille sig ud fra mængden.

B&M_H&C_0002B&M_H&C_0009-1 B&M_H&C_0010B&M_H&C_0011B&M_H&C_0012 B&M_H&C_0013 B&M_H&C_0016-1 B&M_H&C_0017 B&M_H&C_0018 B&M_H&C_0020 B&M_H&C_0021 B&M_H&C_0034 B&M_H&C_0035 B&M_H&C_0038 B&M_H&C_0039 B&M_H&C_0041 B&M_H&C_0043 B&M_H&C_0044 B&M_H&C_0050 B&M_H&C_0052 B&M_H&C_0063 B&M_H&C_0066 B&M_H&C_0069 B&M_H&C_0070 B&M_H&C_0060Jolie-kjolen er utrolig smuk i denne billedserie – og lige nu er du så heldig, at den er blandt mine ‘Sample Sale’ kjoler, så den kan blive din til en meget fordelagtig pris. Du finder kjolen fra Catherine Deane lige her.

Brudekjole: Catherine Deane hos Celina Christensen

Fotograf: Heart & Colour

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *