Boheme Bryllup #1

Boho_blog_1 Boho_blog_2 Boho_blog_5 Boho_blog_6 Boho_blog_3 Boho_blog_4

Jeg har igen i år, fået æren af at style inspirerende shoots til magasinet Bruden som udkom fredag i sidste uge. Sammen med et fantastisk team lykkedes det os, trods en del udfordinger, at komme i hus og få skabt 4 temaer, som forhåbentlig kan være et godt redskab midt i bryllupsplanlægningen.

I dette Boho tema, var det særdeles vigtigt for mig at stemningen var i højsædet. Jeg ønskede at skabe nogle festlige men uformelle rammer, dog uden at gå på kompromis med æstetikken. Jeg har nogle venner, der driver Bondeskovgaard i Osted og på en af deres åbne marker står en smuk over 300 år gamle eg. Hvad er mere afslappet og idylisk end at slå sig ned midt i den danske natur, nyde hinanden selskab og spise god mad?

Dette tema er ideelt, uanset om du ønsker et lille intimt bryllup eller den helt store fest. Du kan både gøre brug af haven eller leje diverse spejderhytter eller andre grønne områder. Er vejret usikkert vil et telt også være en god løsning.

Skab masser af personlighed ved finurlige detaljer og spar mange penge ved at lave det meste selv, jo mere casuel jo bedre.

Brudekjole: Catherine Deane

Fotograf: Caroline Segre

Hår og Makeup: Anja Christensen

Service (udlejningsservice): A Table Story

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *