Bohemian Bybryllup

refs(18of18)CA2_1072

Jeg har igen i år fået æren af at style en række inspirerende photoshoots til Magasinet Bruden, som er på gaden nu. Sammen med et fantastisk team lykkedes det os, trods lidt udfordrende vejrforhold, at skabe tre temaer som forhåbentligt kan inspirere jeres bryllupsplanlægning. Dette er det sidste shoot i rækken – et shoot hvor vi igen har leget med kontraster, og i høj grad ladet os forføre af en helt unik lokation.

Rå & romantiske rammer

I de industrielle rammer hos PladeværkstedetRefshaleøen fandt vi den perfekte kulisse for et urbant bryllup. De gamle lokaler, som tidligere var hjemsted for B&W skibsværft, var så fulde af sjæl og historie. Hvor end du lod dit blik falde, opdagede du en nye detalje som kunne udgøre endnu en fantastisk, scenisk setting. Om det så var de industrielle vinduespartier, en rustplettet port, en gammel trappeafsats eller den omkransede vilde natur, så skortede stedet ikke på rustik charme – men mit ønske var også at tilføje stedet en æstetik, som ligeledes udstrålede moderne romantik og en stemning af boheme. Det gjorde vi ved at style de industrielle rammer med smukke detaljer i form at lette tekstiler, stilrent design, elegant porcelæn, vilde blomsterkreationer og en blondekjole med kant.

refs(17of18)CA2_1026refs(6of18)CA2_0550refs(13of18)CA1_0424

refs(10of18)CA2_0814

Materiale-mix & vild natur

Med de industrielle rammer som baggrund, dækkede vi et rundt bord, hvor der blev arbejdet med teksturer og kontraster  – i stedet for en hvid dug, lod vi bordpladen stå i rå beton med kig til de smukke træben samlet med et elegant messingbånd. Den runde form og de varme materialer gik igen i stolene, som stod i smuk kontrast til de upolerede omgivelser. Lyst, stilrent porcelæn, guldbestik og tynde stofservietter med flossede kanter. Enkle messingstager med høje stearinlys, og et mix af klare og farvede krystalglas med forskellige teksturer prydede bordet. I en farvepalette der rangerede fra en varm bordeaux til gråtoner, var glassene med til at skabe sammenhæng mellem omgivelser og de vanvittig smukke blomsterkreationer. Blomsterne var inspireret af den vilde natur, med tidsler, røde bær og frodigt grønt – i fin symbiose med sarte, rosa blomster. Helt enestående var også brudens hairpiece, som stod helt fantastisk til hendes hårtone, og som virkelig var med til at cementere brudens romantiske boho-look.

refs(1of1)CA2_9792_FLAMErefs(1of18)CA1_7071refs(4of18)CA2_9906refs(3of18)CA2_9888Boho-chic brudekjole

Da det kom til at skulle udvælge en kjole til denne billedserie, havde jeg kun én kjole i tankerne – Jeneva kjolen fra Catherine Deane. Kjolen har den perfekte vintage undertone, som jeg synes var ideel til den rustikke lokation. Den har det helt rigtige romantiske boho-look, men samtidig i en moderne æstetik, som jeg følte virkelig ville klæde billedseriens urbane styling. Kjolens detaljerige blonder er som skulptureret på kroppen og fortsætter ned i et fantastisk skørt af silkechiffon, trimmet med håndlavede blonder i lag. Jeg synes kjolens klassiske elementer er et godt modspil til de vovede detaljer, som passer perfekt til bruden, der ikke har noget imod at skille sig ud. Kjolen besidder nemlig klare fashion statements, der rammer nogle af tidens største trends; brudekjoler med lange ærmer og dybe udskæringer. Disse detaljer gør også, at Jeneva-kjolen egner sig til både sommer- og vinterbryllup. Kjolen blev sammensat med et par fantastiske, håndlavet brudesko i sølvglimmer, som virkelig fuldendte et nutidigt, romantisk look.

refs(8of18)CA2_0730CA1_0147refs(9of18)CA1_0319refs(7of18)CA1_0289CA2_0459

refs(14of18)CA2_0922

Brudekjole: Jenova – Catherine Deane

Brudesko: Celina Christensen – Anniel

Fotograf: Carolina Segre Photography

Hår og makeup: Anja Christensen

Service: A Table Story

Blomster: Cool & Cozy

Herretøj: Troelstrup

Location: Pladeværkstedet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *