Bryllupsinspiration: Det personlige lysskilt

Når det kommer til bryllupstrends, så kan vi her i norden ikke undgå, at lade os inspirere af det store udland. Vi forenkler måske disse trends og gør dem til vores egne – mere stilrene og minimalistiske. Men verden er lige pludselig lille, når man sidder og søger inspiration til sit bryllup på enten Instagram eller Pinterest. Og en af de trends, der har floreret på de sociale medier i årets løb, er de fine og personlige neonskilte, som man nu også ser lyse op i det kolde nord. Neonlys og lysskilte kendes nok bedst fra storbyernes gader, stræder og hustage, men de er også super cool at anvende til bryllupper – og senere hen som kreativ og personlig lysdekoration i indretningen.

Kast lys over jeres bryllupsfest

Skilte er overordnet en populær rekvisit, når det kommer til bryllups-decor. De viser os vej til bryllupsfesten, giver os et overblik over bordplanen, men vigtigst af alt, så fortæller de os, hvor slik-baren er placeret– og så er de med til, at slå tonen an rent æstetisk. Der findes de rustikke i træ, de moderne i akryl og de nostalgiske gamle tavle-skilte med svungen skrift. Men på det seneste, har jeg nu mest haft øje for de lækre neonskilte – især i bryllups regi. Her anvender brudepar de cool skilte som bryllups-backdrop, på en væg af grønne blade, der skaber masser af hyggelig feststemning til et bryllupslokale. Forestil jer en industriel bygning, hvor en betonvæg er prydet med grønne blade, der bliver brudt af et råt lysskilt. Jeg synes det er en skøn detalje, som jeres gæster med sikkerhed vil lægge mærke til. Især hvis man er mere til industriel, storby-charme, end skovidyl og romantiske træskilte. Perfekt til det moderne og urbane brudepar, der ønsker noget unikt, hvor de selv kan vælge et ord eller en sætning, der betyder noget særligt for dem.

Med disse lysskilte er mulighederne nemlig uendelig, og er man villig til at poste lidt penge i det, kan man få et helt unikt kunstværk, som man selv har været med til at designe. Men der findes også et utal af skilte på nettet, hvor man vælger bogstaver, som kan klikkes sammen, så de danner de ord, man vil have. Det er måske ikke den billigste løsning, at anskaffe sig et personligt lysskilt til sit bryllup, men til gengæld får man et minde, som også vil være super fedt at have hængende hjemme i stuen – til evigt minde om en fantastisk dag!

Billede 1: annakaraofficial

Billede 2: Rachel Havel

Billede 3: Rock my Wedding

Billede 4: loveincltd

Billede 5: neonsignsnz

Billede 6: oliviastrohmphoto

Billede 7: twelve_tables

Billede 8: zoandwillowbridal

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • I simply want to mention I’m newbie to blogging and site-building and truly enjoyed this web page. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You certainly have good articles. Thanks a bunch for sharing with us your website.

  • This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your web site in my social networks!

  • I in addition to my pals have been checking out the nice solutions from your web site then quickly developed a horrible feeling I never expressed respect to the site owner for those secrets. All of the young boys became as a result passionate to see all of them and already have truly been tapping into those things. Appreciation for actually being quite helpful and also for finding certain extraordinary resources most people are really needing to be aware of. Our sincere regret for not expressing gratitude to sooner.