Christa & Anders – et klassisk sommerbryllup med et moderne touch

I dag stråler solen fra en skyfri himmel, men vi må sande at vinteren så småt er ved at gøre sit indtog med frostklare morgener og kortere dage. Og så er det altså dejligt at kunne se tilbage på en tid, hvor solen stod højt på himlen, og græsset var grønt. Når jeg nu sidder og ser på disse vidunderlige billeder fra Christa og Anders’ bryllup, føler jeg en varme brede sig, og det skyldes nok ikke kun de lunere vejrforhold, men også parrets store smil og den glæde som stråler ud af dem. Det er simpelthen så dejligt at modtage billeder fra mine brude, og jeg er så glad for, at jeg må dele dem med jer.

image_00004

Til sit sommerbryllup valgte Christa en elegant og tidsløs kjole fra Anna Kara, som med sine smukke håndlavede blonder emmer af romantik. Jeg elsker luftigheden i de små, transparente blondeærmer og den dybe ryg. Sammensat med skørtet af silkechiffon, som giver et smukt, blødt fald, er kjolen florlet og feminin og dermed helt perfekt til et sommerbryllup.

Christa valgte at sætte den smukke kjole sammen med klassisk elementer, som perleøreringe og den fineste blomsterkrans af brudeslør i sit smukke blonde hår. Jeg elsker, hvordan hun anvender feminine og klassiske elementer, men sammensætter dem med nordiske og rå elementer, som de violette tidsler i brudebuketten og den vamsede cardigan. Overraskelsesmomentet er de farverige stiletter, som sammen med det løst opsatte hår skaber et afslappet og moderne look. Efter min mening er hun virkelig lykkedes med at skabe en personligt styling, som trækker på klassiske elementer, men som samtidig er moderne og helt unikt.

image_00007

image_00006

image_00010

image_00009

IMGL3328

image_00003

image_00004 image_00001

IMGL3354

 

Jeg er helt vild med looket og jeg håber, at I har nydt parrets billeder ligeså meget som jeg. Hvis I vil se flere af Anna Karas smukke kjoler og hendes nye 2018 kollektion, skal I følge dette link.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Hersteller spielen in Minibäder auch eine wichtige Rolle. Setzen Sie auf Markenware. Schienen von Duschwänden, Accessoires usw. können kaputtgehen. Ihr Bad bleibt nur schön, wenn Sie die originalen Teile nachkaufen können. Dazu brauchen Sie Hersteller, die auch in der Zukunft noch am Markt sein werden.