Den perfekte brudetaske

Skærmbillede 2018-09-18 kl. 12.43.08

For ikke så længe siden skrev jeg et blogindlæg (find det lige her) om en af tidens helt store trends, når det kommer til accessories; nemlig de hvide og nude tasker som alverdens fashionistas allerede har taget til sig – og som jeg nu også oplever være et kæmpe hit blandt brude. Den lille satintaske med diamanter er for længst dømt ude, og hvide/naturfarvede lædertasker er inde i varmen. Det er de i høj grad også hos mig, og siden jeg skrev om denne tendens, har jeg været på udkig efter den helt rigtige brudetaske til forretningen.

White, nude & personal

Tilbage i august, under Copenhagen Fashionweek, var Stolbjerg på modemessen for at vise deres nye kollektion – og den skulle jeg selvfølgelig se! Jeg har længe fulgt Stolbjerg på Instagram, hvor jeg har været kæmpe fan af deres stilrene univers og customized produkter. Så da muligheden bød sig for at opleve disse i virkelighede, greb jeg den. Ikke mindst fordi jeg havde fået nys om, at de ville lancere en ny kollektion med hvide styles. Præcis hvad jeg havde været på udkig efter. 

Stolbjergs nye kollektion var alt hvad jeg havde drømt om, og den bød både på en klassiske skuldertasker med fine messingdetaljer og en smuk, elegant clutch. Foruden en virkelig sej bæltetaske, som Stolbjerg netop har designet i samarbejde med den dygtige stylist Caroline Harbro. Altsammen i deres vanlige stilrene univers, som jeg håber I giver mig ret i, passer perfekt til mit brudekjoleunivers.

Skærmbillede 2018-09-18 kl. 12.40.29 Skærmbillede 2018-09-18 kl. 12.42.18Skærmbillede 2018-09-19 kl. 15.48.13 Skærmbillede 2018-09-19 kl. 15.48.40 26907315_1633869413347721_2222280302381523963_n

Fuldend dit brudelook

Jeg havde taskerne med på bryllupsmessen i weekenden, og de er nu landet i forretningen – og fra første øjekast passede de bare ind bland mine brudekjoler! De har et stilrent og klassiske formsprog, som bare er super elegant. Samtidig med at de har et moderne udtryk, som giver lidt kant til et ellers fint og feminint brudekjoleunivers. Jeg  elsker kontrasten mellem de delikate silke- og blondekjoler og det rene læder, som får lov til at fremstå helt råt og rent. Men mest af alt så elsker jeg, at en brud kan sætte sit eget præg på taskerne i form af en personlig tekst. Du kan nemlig få præget jeres bryllupsdato eller initialer i læderet – eller måske en strofe fra jeres yndlingssang. Mulighederne er mange og jeg elsker det personlige touch, som gør, at det ikke blot er en lækker accessories til din bryllupsdag, men en taske der for altid vil bære på et smukt minde. Jeg har allerede anskaffet mig to tasker. En i hver farve og de bliver allerede brugt flittigt. For det skal lige understreges, at taskerne ikke kun er smukke, men de er også vældig praktiske med plads til både nøgler, telefon, pung, make-up og andre småting. Ting som også er rare at have i nærheden på sin bryllupsdag.

img_1184-1img_0969-1 img_1203
Så er du på udkig efter en taske, som er helt unik, og som du med sikkerhed også vil elske efter den store dag. Så tag et kig på de styles, jeg har bestilt hjem til forretning. Her har du også mulighed for at prøve taskerne med din brudekjole og finde den model og farve, som matcher din brudekjole.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *