Emily & Jamie: en urban & glamourøs bryllupsfest

Jeg har netop modtaget disse billeder af Andrea Hawkes, som er designeren bag den glamourøse Luna kjole. Wow, sikke et stilsikkert og autentisk bryllup, som bare emmer af storby charme. Der er nærmest noget magisk over disse billeder, hvor fotografen Helena Braham, følger brudeparret på deres store dag. Alle de store øjeblikke er fanget. Man får både et indblik i hvordan parret, fra morgenstunden gør sig klar sammen, og i selskab med deres familie og venner. Der bliver hygget og grinet over morgenmaden, og sammen går de hånd i hånd – gennem Londons gader, som de kender så god – mod deres vielse. For senere hen at møde deres gæster til en lækker cocktail, på en Londons stilede og farverige cocktail bars. Efterfulgt af en bryllupsfest på en mindst lige så stemningsfuld lokation, der mest af alt minder om et gammel filmstudio, fuld af gamle rekvisitter, skilte, arkivskabe og kulørte lamper. Det er ret enestående, hvordan fotografen har formået at fange, hvem brudeparret er som personer, helt uden at jeg har et kendskab til dem Det er unikt, og for mig er det en af de vigtigste kvaliteter hos en fotografen – og jeg kan forestille mig, at brudeparret vil nyde at se tilbage på disse billeder, der virkelig giver et indblik i en unik dag. Her er ingen opstillede billeder, bare en autentisk dokumentation af en betydningsfuld dag for et par  – en fantastisk stemningsfuld øjebliks-fortælling.

Glam, glimmer & kig til ben

Emilys brudekjole, er fra vores britiske designer Andrea Hawkes. Kjolen er virkelig en af mine  favoritter – og bestemt en kjole der skiller sig ud. Perfekt til netop et storby bryllup, hvor man ønsker en glamourøs og elegant brudekjole. Der er noget old hollywood glam over ‘Luna’. Jeg elsker det enkle snit, med en fantastisk klædelig bådudskæring, en diskret vandfalds-ryg og en lækker slids. kjolen er prydet med de mest fantastiske glasperler, som dækker hele kjolen – og som glimter helt fantastisk i lyset. Kjolen skal virkelig opleves live – og læg lige mærke til den fine detalje, hvor kjolen er transparent, så man kan skimte lidt ben. Så fint og perfekt til bruden, der måske gerne vil vise lidt ben eller en smuk sko.

Brudekjole: Luna af Andrea Hawkes

Fotograf: Helena Braham

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Hvor ser det smukt ud. Fedt og kreativt!
  Nu kan man jo også leje en mobil kaffebar, hvilket er super hyggeligt og passer så godt til det urbane bryllup.

 • I am curious to find out what blog platform you happen to be utilizing?
  I’m experiencing some small security issues with my latest blog and I would like to
  find something more risk-free. Do you have any suggestions?

 • Hi this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG
  editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get guidance from someone with experience.

  Any help would be enormously appreciated!

 • 5/11/2019 I’m pleased with the way that celinachristensen.dk handles this sort of subject! Usually to the point, often polemic, always thoughtful as well as challenging.