En rustik & chic storbyfest

CA2_6269

En af de helt store bryllupstendenser for 2017 var det urbane og rustikke bryllup. Jeg er selv vild med minimalistiske bryllupper, hvor æstetikken fremstår mere enkel og rå end bryllupsfester ofte har for vane. Bryllupper kan meget let blive overtaget af det yndige, hvilket naturligvis er smukt, men det er også spændende når råheden får lov til at spille en ligeså stor rolle i festlighederne. Det føler jeg virkelig er gældende for dette photoshoot, hvor rammerne er simple og industrielle. Jeg håber at dette indlæg kan inspirere jer, hvis I ønsker et stilfuldt bryllup med kant, og går efter et råt og minimalistisk storby-look.

CA2_6201CA2_5552

CA2_6086

CA2_6109

CA2_3800CA2_35411
chic4chic1

CA2_5688 chic11

chic8chic9CA2_5249

Dette photoshoot er skabt ud fra tesen om det urbane bryllup, med drømmen om et brag af en dansefest. Til dette shoot blev der derfor valgt en lokation i industrielle rammer, med højt til loftet og udsigt over det ydre Østerbro. Lokalet havde den helt rigtige patina – som når en eksklusiv og lækker designerstol bliver en kende slidt! For at underbygge stemningen i lokalet blev der tilført rå elementer til borddækningen, som rustikt stentøj, ubehandlet ahorn træbræt og mat sølvbestik. Derudover var bordet pyntet med en frodig, grøn blomsterranke med smukke hvide liljer. Farvepaletten bestod af kolde toner i form af råt beton og petroleumsblå vægge, men tilsat et pift af gult/guld.

Ideen var at bryde det rustikke og maskuline udtryk med elementer der tilførte elegance og eksklusivitet. Det var vigtigt for mig at skabe en balance mellem de uhøjtidelige, rå rammer og tilsætte noget mere højtideligt, som blev repræsenteret af de skrøbelige krystalglas, hvide liljer, moderne designerstole og guldservice, anrettet med en tatar aperitif. Alt sammen noget, som stod i skærende kontrast til de rustikke rammer. En kombination, som var med til at fremkalde en city-chic atmosfære, og et univers der leder tankerne tilbage til de brølene 1920’eres hemmelige smugkroer.

For selvom temaet for dette photoshoot er både moderne og utroligt stilfuldt, synes jeg også at det indeholder klare referencer til 1920’erne elegante fester. Lige fra den forgyldte drinksvogn, til gommens håndlavede italienske sko i to toner, og brudens krystalbesatte hairpiece og styling. Men samtidig elsker jeg at drinksglassene er et eksotisk mix af krystal og syltetøjsglas – Og at gommens knaphulsblomst indeholder en stikkende tidsel, mens brudens kjole er figursyet og helt enkel i sit udtryk.  Dette er blandt andet med til at temaet forbliver moderne og aldrig bliver forvekslet med en temafest.

Jeg synes selv, at dette photoshoot emmer af stil og elegance, og så elsker jeg synergien mellem det maskuline og det feminine, såvel som parallellerne til en anden æra i kombination med den moderne enkelthed. En stor del af æren skal også tilskrives det nygifte par Sara & Anes, hvis gennemførte stil fremkaldte den helt rigtige stemning af nærhed og romantik til shootet.

Brudekjole: Catherine Dean separates ( Darla + Delia) hos Celina Christensen

Hair piece: Celina Christensen

Herretøj: Herrernes Magasin by David K

Fotograf: Carolina Segre Photography

Hår og makeup: MIPEcph

Serviceudlejning: A Table Story

Paper details: By invitation only

Blomster: @fiol_frederiksbergblomster // @aksflowers// @thefreckledflorista

Location: The Set

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Hersteller spielen in Minibäder auch eine wichtige Rolle. Setzen Sie auf Markenware. Schienen von Duschwänden, Accessoires usw. können kaputtgehen. Ihr Bad bleibt nur schön, wenn Sie die originalen Teile nachkaufen können. Dazu brauchen Sie Hersteller, die auch in der Zukunft noch am Markt sein werden.