Enkelt & Minimalistisk Bryllup

Blogindlæg_Grey_7 Blogindlæg_Grey_12 Blogindlæg_Grey_4 Blogindlæg_Grey_9 Blogindlæg_Grey_3 Blogindlæg_Grey_11 Blogindlæg_Grey_5

Jeg er vild med enkle bryllupper, hvor der ikke nædvendigvis er en masse overflødige detaljer at gemme sig bag. Når noget er helt enkelt og rent, er det som om, at det essentielle kommer til at stå ekstra klart. Jeg synes selv, at dette photoshoot emmer af kærlighed og nærhed.

Bryllupper kan meget let blive meget feminine og det er for så vidt også helt fint. Jeg kan bare rigtig godt lide, når manden og det maskuline for lov at spille en ligeså stor rolle. I dette shoot, er der derfor valgt en location, som er rustik og blomsterne er vilde og naturlige. Dette er blot en af måderne, hvorpå det mere maskuline udtryk kan inddrages. Manden er trods alt halvdelen af festen, det kan der til tider være en tildens til at glemme.

Brudekjole: Liv – Anna Kara

Fotograf: Carolina Segre Photography

Hår og makeup: Anja Christensen

Serviceudlejning: A Table Story

Blomster: Eva Høyer og Carolina Segre

Location: Laden – Sonnerupgaard

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Hello! I know this is kinda off topic but I was wondering which
    blog platform are you using for this website? I’m getting sick and tired of
    Wordpress because I’ve had issues with hackers and
    I’m looking at alternatives for another platform.
    I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

  • Thanks so much for giving everyone an exceptionally superb opportunity to discover important secrets from this blog. It is usually very ideal and jam-packed with amusement for me and my office mates to search your blog at the very least thrice a week to find out the new tips you have. Of course, I’m just usually impressed with your splendid hints served by you. Certain 4 facts in this posting are undeniably the most beneficial we have ever had.