Et sensommer bryllup med italiensk charme

2N4A0817

Foråret burde være lige om hjørnet, men lige nu er vejret bidende koldt – og mens vinden suser i træerne og sneen dækker store dele af landet, er det dejligt at drømme sig væk til varmere himmelstrøg. Og det var præcis hvad vi gjorde, mig og et dejligt hold af kreative kvinder, da vi skabte denne billedserie, som du kan finde i den nye udgave af Magasinet Bruden.

Sydlandsk stemning i lyse toner

Tænk sig, mindre end 10 km fra Rådhuspladsen i København, ligger der en skøn oase, bestående af tre hektar vinmarker. Her kunne vi virkelig udleve vores vildeste drømme om en autentisk, italiensk bryllupsfest. Samtidig var vi så heldige, at ramme en magisk lun og lys sommeraften, så vi rigtig kunne frembringe lidt sydlandsk stemning. Omgivelserne ved Nordlund viste sig intet mindre end fantastiske til formålet. Vinmarker så langt øjet rækker, badet i  sensommerens sidste gyldne stråler. Vi fik virkelig de vigtigste elementer til en rustik, italiensk bryllupsfest forærende. Mellem krogede vinstokke og frodige vindrueranker, placerede vi langborde, som indbød til fællesskab, og er perfekte til uformelt samvær og intime stunder. Vi behøvede kun ganske få rekvisitter til dette shoot, da vinmarkerne fungerede som det perfekte backdrop til festlighederne. Langbordene blev dækket med bløde, hvide hørduge, rå keramiktallerkner og smukke krystalglas fra Italien. Sammensat med rustikke træbrætter og duftende krydderurter, der forkæler sanserne, lykkedes vi med at skabe en bryllupsfest, der vakte en følelse af italiensk landidyl, men med et twist af minimalistisk elegance.

vincenter(2of10)2N4A0014vincenter(1of10)2N4A0001vincenter(4of10)2N4A0314vincenter(3of10)2N4A0223

Elegant & afslappet brudelook

Rammerne ved Nordlund og stylingen, var så ren og effortless chic i sit udtryk, og derfor var mit mål, at brudens look skulle afspejle de samme kvaliteter. Derfor faldt mit valg på én kjole fra Andrea Hawkes, som er specialist i at skabe tidløse kjoler, hvor kvalitet og formsprog er i højsæde. Jeg er stor fan af hendes moderne og minimalistisk æstetik, som er så fin og underspillet chic. Og det samme er Demi kjolen, som jeg valgte til dette shoot. Kjolen er konstrueret i et enkelt snit, med tynde stropper og en fin v-rygudskæring med kig til ryg – samt et smuk slæb, der virkelig understreger kjolens elegance. Kjolen har en helt fantastisk pasform, som følger kroppens kurver, og skaber den smukkeste silhuet. Man kan virkelig fornemme, at Andrea Hawkes kender sine materialer, og ved hvilke snit hun skal anvende til et givent tekstil. Kjolen er syet i det lækreste sandwashed silk, som gør den mindre stiv og shiny – ideel hvis du ønsker bevægelse i din kjole, samt et smukt fald. Den vaskede silke er helt utrolig blød og let og derfor helt fantastisk at have på.

2N4A1134-2vincenter(6of10)2N4A1001vincenter(10of10)2N4A1715vincenter(7of10)2N4A11762N4A1559vincenter(8of10)2N4A1203vincenter(5of10)2N4A04992N4A0642

Jeg elsker at sammensætte mine kjoler med separates. I det her tilfælde kombinerede jeg Andrea Hawkes kjolen med den smukkeste strik fra Anna Kara – udført i det blødeste cashmere og med de fineste blondeapplikationer. Perfekt til lune sommeraftener, der alligevel kræver en bluse – og med separates har man også mulighed for at transformere sit look i løbet dagen.
vincenter(9of10)2N4A1387
2N4A0833

Jeg er stor fan af at mikse rustikke og eksklusive elementer for derved at skabe et mindre formelt look. Dét synes jeg virkelig er lykkedes med dette photoshoot. Silkekjolens matte tekstur og den bløde cashmere strik, skaber et mere casual og chic brudelook. De samme kvaliteter er gældende i borddækningen, som indeholder fin krystal og rustik keramik, men som mest af alt bare er hyggelig og stemningsfuld. Mit håb er at dette photoshoot kan inspirere dig, hvis du ønsker en uhøjtidelig bryllupsfest under åben himmel, men ikke har lyst til at gå på kompromis med æstetikken.

Brudekjole: Celina Christensen

Herretøj: Troelstrup 

Foto: Carolina Segre

Udlejningsservice: A Table Story

Lokation: Dansk vincenter – Nordlund

Blomster: Fiol & Frederiksbergblomster

Makeup & styling: Anja Håskjold Christensen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *