Events

Ophørsudsalg – Brudeevent // 24. marts – 10.00-18.00

Som allerede nævnt, skyder vi vores store ophørsudsalg i gang, med en festligt event søndag d. 24.03.19. Her vil du som en af de første, blive tilbudt vores fine sample-kjoler. Glæd dig, der er nemlig store besparelser i vente!

Vi sælger alle de nye 2019 kjoler med en besparelse på minimum 20%. Alle disse kjoler er fra de nyeste 2019 kollektioner og er derfor i virkelig god stand. Kjoler fra ældre kollektioner, vil du kunne få med en endnu større besparelse – op til hele 80%. Vi vil i løbet af næste uge, lægge info op om størrelser, samt hvilken formidabel pris, du kan erhverve kjolerne til. Hold øje med vores hjemmeside og sociale medier for mere info.

Eventen vil blive afholdt som en klassisk ‘Drop-In’ event. Her vil vi diske op med lidt lækker snack og drikke – og så er der ellers rig mulighed for, at opleve kjolerne live. Der vil blive sat 30 min. af til at prøve kjoler, så det er enormt vigtigt, at du forbereder dig hjemmefra. Udvælg på forhånd hvilke kjoler du vil prøve. Tjek, at både størrelse og pris er aktuel, og lav så en prioriteret liste. Når du ankommer, vil du blive skrevet op til at prøve kjoler, og skulle der være ventetid, kan du nyde lidt lækkert og se nærmere på vores skønne sko og smykker, som også vil være nedsat. På selve dagen gælder ‘først-til-mølle’ princippet, hvilket betyder, at du IKKE kan reservere kjoler, men er nødt til at slå til med det samme, hvis du finder drømmekjolen.

Du kan jo allerede nu, lægge vejen forbi forretningen og prøve dine favoritter. Så har du en klar fordel, da der som sagt ikke vil være mulighed for, at prøve så mange kjoler på selve dagen.

Hvis du sidder tilbage med yderligere spørgsmål, så har jeg i nedenstående forsøgt at nedfælde en liste over spørgsmål, I måtte sidde tilbage med. Ellers er I selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig.

 

PRAKTISK INFO:

 

Hvordan tilmelder jeg mig jeres ophørs-event?

Da vi forventer et stort fremmøde til vores ophørsudsalg, har vi besluttet, at tilmelding er nødvendig. Du tilmelder dig ved at skrive en mail til info@celinachristensen.dk. Her må du meget gerne notere, hvor mange personer du planlægger at medbringe. Du må max medbringe 2 personer. TILMELDING ER LUKKET!

 

Hvilke kjoler sælger I ud af?

Vi sælger ud af ALLE vores sample-kjoler. Både fra den nye 2019 kollektion, samt kjoler fra tidligere kollektioner. Kjolerne vil være i forskellig stand. Nogle som nye og andre med brugsspor – prisen vil selvfølgelig blive sat derefter. Samples er overvejende str. 36 – 40, men vi har kjoler op til str. 44. Der findes ofte kun 1 af hver kjole, så det er med at være hurtig. Hvilke kjoler, der er i hvilke størrelser kan I se på hjemmesiden under ”brudekjoler”. Kjolerne er sat ned med optil 80%.

 

Hvordan forbereder jeg mig bedst til eventen?

Da der kun vil blive afsat 30. minutter til hver brud, er det en god ide, at have udvalgt sig sine favoritter på forhånd. Vær realistisk om hvor mange kjoler, du kan nå. Som udgangspunkt, anbefaler jeg maks. 5 kjoler. Vær sikker på at både størrelse og pris lever op til din forventning.

 

Vil I også sælge ud af jeres accessories (sko, smykker & slør)?

Vi vil denne dag også give rabat på vores sko, smykker og slør. Dette vil i første omgang ikke fremgå på hjemmesiden, så her er I nødt til at møde op til selve eventen. Vores populære sko er KUN nedsat denne dag!

 

Kan kjoler mm. byttes? 

Kjoler og accessories som er købt denne dag kan ikke byttes.