Farvel til Anna Campbell

anna_campbell_spirit_banner_13 anna_campbell_spirit_banner_10 anna_campbell_spirit_banner_11 anna_campbell_spirit_banner_12Det er med tårer i øjnene, når jeg siger farvel til en af mine yndlings designere. Anna Campbells fantastiske brudekjoler har været med mig fra begyndelsen for snart 4 år siden, da jeg åbnede forretningen. Da jeg for første gang stiftede bekendtskab med hendes unikke og feminine brudekjoler, herskede der ingen tvivl – jeg måtte have dem til Danmark. Det blev til hele 4 år, hvor jeg var en af de få i Europa, der forhandlede hendes brudekjoler.

Desværre blev kjolerne med tiden dyrere og dyrere og bevægede sig længere og længere væk fra det, der gjorde dem interessante for de danske brude. Den sidste kollektion, 2017, er igen gået hen og blevet noget helt andet. Blonderne og opbygningen/pasformen på kjolerne er meget anderledes end tidligere, mens priserne er steget gevaldigt.

Jeg er derfor af flere grunde blevet nød til at vælge Anna Campbells nyeste kollektion fra og selvom det gør en smule ondt indeni, er jeg sikker på, at det er det rigtige. Det betyder desværre også, at vi ikke længere kan genbestille tidligere modeller. Alle sample brudekjoler fra Anna Campbell bliver derfor sat ned med optil 50% – se hvilke her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *