Forfriskende Forårsbryllup

Ditte+Martin_blog_9 Ditte+Martin_blog_2 Ditte+Martin_blog_4 Ditte+Martin_blog_5 Ditte+Martin_blog_6 Ditte+Martin_blog_7 Ditte+Martin_blog_1 Ditte+Martin_blog_3 Ditte+Martin_blog_10 Ditte+Martin_blog_11 Ditte+Martin_blog_8

Er det her ikke bare et fantatsisk bryllup?! Jeg blev simpelthen så glad, da jeg åbnede mailen fra Ditte med billeder fra hende og Jens store dag. Jeg er helt vild med det festlige og til dels afslappede set-up og så er jeg pjattet med den smukke brud og de helt igennem vidunderlige blomster. Og ja, det er gommen, Jens, der har stået for den del.

Ditte og Jens valgte at holde festen i Bællum Skovpavillion i en bøgeskov i Nordjylland. Dittes egne forældre holdte i sin tid bryllupsfest samme sted og blev som Ditte og Jens også viet i Bællum Kirke. De var hele 93 til bryllupsfesten og med en fest fuld af farver, livemusik og masser af dans, blev flere af gæsterne og overnattede i skoven sammen med brudeparret. Ditte faldt selv i søvn på scenen kl. lidt over 06.00. “Nogen skulle jo holde øje med gaverne”, som Ditte siger.

Jeg er ikke et sekund i tvivl at det har været et brag af en fest. Alt det bedste til jer, Ditte og Jens.

 

Brudekjole: Celina Christensen – Zetterberg

Blomster: Butik Skovgaarden

Location: Bælum Skovpavillon

Fotograf: Jonas Holmriis Photography

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *