Julie & Mads: Septemberbryllup med kig til Århus bugt

Jeg elsker, når vi kan dele rigtige bryllupper her på bloggen, så I kan blive inspireret af hvad andre har gjort i forhold til lokation, styling, fotograf og ikke mindst valg af brudekjole. I dag er vi så heldige at kunne dele billederne fra Julie og Mads’ smukke septemberbryllup. Her holdt parret deres bryllupsfest blandt venner og familie i smukke lokaler ved Århus lystbådhavn. Med lyden fra de mange skibsmaster der vejede i vinden og med udsigt over den smukke Århus bugt, er jeg overbevist om, at parret fik den bryllupsdag de havde drømt om: Fuld af stemning og omgivet af alle deres nærmeste.

Det er en kæmpe fornøjelse at se hvordan lykken stråler ud af parret. Og det var da også det samme smilende væsen, jeg mindes fra mit første møde med Julie i forretningen. Her var hun på udkig efter sin drømmebrudekjole – en kjole som kunne få hendes hjerte til at banke lidt hurtigere, og få hendes mand til at spærre øjnene op. Og når jeg sidder og kigger på parrets fantastiske bryllupsbilleder, så er jeg slet ikke i tvivl om, at det lykkedes. Jeg syntes det stråler ud af billederne – på den måde Mads betragte sin nye brud og i den måde Julie, bærer sin brudekjole. Afslappet og selvsikkert! Måske I fornemmer det samme?

Romantisk blondekjole, med et moderne twist

Der er ingen tvivl om at Julie stråler i sin brudekjole fra vores irske designer, Catherine Deane. Med en helt fantastisk flatterende silhuet er Suri-kjolen et romantisk og elegant valg til den moderne brud, der gerne vil skille sig ud. En enkel, men dramatisk brudekjole i en smuk helblonde, hvor fokus er i de fantastiske detaljer. En åben statement ryg, små blondeærmer og udført i en fantastisk helblonde med så mange fine detaljer. En af de ting Catherine Deane udmærker sig ved, er hendes fantastiske forståelse for kvindekroppen. Hun formår altid at skabe kjoler der drager øjet mod de steder, som vi kvinder gerne vil have fremhævet. Suri-Kjolen er ingen undtagelse og jeg elsker den fantastiske, lange og slanke silhuet, hvor blonden smyger sig til kroppen og bliver defineret af et smukt bælte i taljen. Julie, det var den helt rigtige kjole til dig. Wow, hvor er du bare smuk og jeg er så glad for, jeg må dele jeres fantastiske bryllupsbilleder.

Brudekjole: Suri-kjolen fra Catherine Deane
Brudesko: Forhandles hos Celina Christensen
Fotograf: Monja Wormser

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *