Karen-Lise & Christian: Et stilsikkert by-bryllup, fuld af personlighed

I et vidunderligt miks af elfenbenfarvet silke, delikat perlebroderi og smukke farverige detaljer, blev Karen-Lise gift med sin Christian i Skt. Jakobs Kirken på Østerbro. Parrets store ønske var, at holde en kæmpe bryllupsfest for deres venner og familie, fuld af personlige detaljer, som afspejlede netop dem. Det kom til udtryk i de smukke invitationer, bordkort og menukort, som bruden selv havde håndmalet. Bryllupslokationen stod Christian for, og eftersom han er gymnasielærer på Øregård gymnasium, havde parret mulighed for at leje skolens smukke marmor-aula. For at skabe en mere intim og festlig atmosfære, i det store åbne rum, blev der placeret store heliumsballoner på bordene. Foruden smukke bordeaux-farvede krystalglas, der matchede de smukke blomsterbuketter, som bruden selv havde været med til at sammensætte. Generelt emmer dette bryllup bare af en stilsikker hånd, og jeg elsker det store fokus på smukke og personlige detaljer.

Et personligt brudelook

Som indretningskonsulent og grafisk designer hos Tapet-Caféen, arbejder Karen-Lise til dagligt med at sammensætte farver og materialer. Dette ses tydeligt, både i hendes styling af bryllupslokale, men bestemt også i udvælgelsen af hendes brudekjole. Da jeg mødte Karen-Lise første gang var min klare fornemmelse, at jeg her havde at gøre med en brud, som vidste, hvad hun ville. Og hendes helt store ønske var, at finde en kjole der ikke skreg ‘brudekjole’, men noget der kom nærmere hendes egen personlige stil. Jeg kunne godt fornemme, at der havde været en process forud, der ikke havde været helt optimal. Derfor var det vigtigt for mig, at Karen-Lises kreativitet fik lov til at folde sig ud. Om processen siger Karen-Lise selv:

“Jeg ved, hvad jeg godt kan lide, og hvad der klæder mig – og efter at have været i flere butikker uden held, var det en fornøjelse at komme hos Celina. Her var der forståelse for, at vi bare gerne ville kigge på alle kjolerne og selv udvælge, hvilke jeg gerne ville prøve. Der var ingen tvivl, da jeg fik kjolen på – det var præcis, hvad jeg havde ledt efter. En kjole der ikke udpræget lignede en brudekjole men mere et vintage-fund, der bare sad perfekt”

Karen-Lise du er den smukkeste brud – og jeg elsker at du mærkede efter, og ikke gik på kompromis! Du skulle være dig, og det blev du!

Et feminint miks af materialer

For at opnå det personlige og unikke brudelook, kombinerer Karen-Lise forskellige separates fra hhv. Andrea Hawkes og Catherine Deane, hvor de hvide, cremefarvede og grønne nuancer kom til at dominere hendes endelige outfit. Og hvor snit, pasform, materialer og kvalitet blev prioriteret højt. Det var en fornøjelse at se, hvordan Karen-Lise kom frem til sit look, og der er ingen tvivl om, at hun har sans for snit, detaljer og kvalitet  – og det at arbejde med kontraster! Den delikate perletop, kombineret med det luksuriøse og japanske silkeskørt, skabte bare et fantastisk smukt og moderne brudelook, der har klare referencer til Art Deco stilen. Klassisk og enkelt, med et feminint snit, og en sindssyg elegant pasform. Jeg er vild med det brudelook samt parrets smukke bryllupsbilleder. Det var præcis, som jeg havde forestillet mig – 100% gennemført!

   

Brudelook: ‘Athea’ perletop fra Andrea Hawkes – ‘Danielle’ silkskirt fra Cathrine Deane
Øreringe: Maison Sabben 
Fotograf: @trinechrist

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *