Længe leve LIV

Kjolen Liv fra Anna Kara er bare en kjole, som er skabt til at vække opsigt. Det er en kjole folk falder i svime over – inklusiv mig selv. Jeg har tidligere dedikeret et photoshoot til kjolen, under overskriften ”Enkel & Minimalistisk Bryllup”, som blev bragt i Magasinet Bruden. Her skabte Sonnerupgårds fantastiske omgivelser, en rustik og rå atmosfære, hvor det maskuline udtryk virkelig fik lov til at komme i spil. Det blev til en minimalistisk bryllupstyling, uden overflødige detaljer. En rå stenmur udgjorde den bærende kulisse, og sammen med enkelte vilde blomster og klassiske krystalglas, blev shootet både råt og elegant i sit udtryk.

GreyBrud--2

Billedseriens præmis blev dermed skabt på baggrund af rå elementer sammensat med klassiske elegance. En styling, som jeg synes virkelig komplimenterede kjolen Liv, da den besidder mange af de samme kvaliteter. Kjolen er så rendyrket enkel i sit udtryk, men med overraskende statement detaljer, der virkelig er med til at give den kant.

Anna Kara anvender kun de mest udsøgte materialer, som gør at stoffet falder smukt på kroppen, perfekt til kropsnære kjoler. Kjolens figursyede pasform, tekstilets bløde fald, det lille slæb og de lange ærmer er alt sammen med til at skabe en fantastisk silhouet, og gør at kjolen er utrolig behagelig at have på. Samtidig åbner den enkle silhouet og de lange ærmer op for nye detaljemuligheder, som designeren, med denne kjole, har valgt at udnytte på utrolig elegant vis. Ærmerne er prydet med det mest fantastiske perlearbejde, alt sammen lavet i hånden, hvor mønsteret giver grafisk tekstur til kjolen. En anden af kjolens iøjnefaldende detaljer, er dens helt særlig statement back. Jeg elsker at ryggen ikke er helt bar, men at designeren har valgt at dække den dybe ryg med et delikat, transparent stof, som bærer illusionen af hud, på en utrolig feminin og elegant facon. Ryggens lukning er prydet med de samme perler fra ærmerne – en detalje, som jeg synes skaber en fin harmoni, og så står det delikate stof også i smuk kontrast til det taktile perlearbejde.  

Dette er virkelig en tidløs kjole, som er utrolig sofistikeret men samtidig også sexet uden at være for bar. Kjolens klassiske elementer vejer op for de mere vovede detaljer, som passer perfekt til bruden, der ikke har noget imod at skille sig ud. Kjolen besidder nemlig klare fashion statements, der rammer nogle af tidens største trends, som dikterer brudekjoler med lange ærmer og statement backs. Samtidig er det også en kjole, som med de ovennævnte egenskaber, gør at den egner sig til både sommer- og vinterbryllup.

GreyBrud-8948GreyBrud-

GreyBrud-8910

GreyBrud-9139GreyBrud-0214GreyBrud-0322

GreyBrud-0420GreyBrud-0544GreyBrud-9137

GreyBrud-9223

GreyBrud-9763GreyBrud-9954GreyBrud-9850GreyBrud-9972GreyBrud-9954GreyBrud-9977

Denne helt særlige brudekjole er netop landet blandt vores nye tilbudskjoler, som du kan finde her. Så hvis du som jeg har forelsket dig i kjolens minimalistiske æstetik, eller blot ønsker at se de mange smukke detaljer med egne øjne, kan du booke en tid her. For denne kjolen fortjener virkelig at blive nærstuderet og prøvet på – tilgengæld garanterer jeg, at den vil vække opsigt♡.

Brudekjole: Liv – Anna Kara

Fotograf: Carolina Segre Photography

Hår og makeup: Anja Christensen

Serviceudlejning: A Table Story

Blomster: Eva Høyer og Carolina Segre

Location: Laden – Sonnerupgaard

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *