Lauren & Joe: Britisk elegance & en populær klassiker

image

Der hersker ingen tvivl om, at Laverne-Kjolen fra Catherine Deane er en populær dame. Det ses blandet andet på antallet af de blogindlæg, som jeg har postet i løbet af året, hvor kjolen figurerer. Det er ikke så få, kan jeg fortælle jer. Og man forstår da også godt, at den har opnået den klassiker status, som den har, og er blandt Catherine Deanes mest populære styles. Jeg tror en af grundene er, at den har et helt unikt og tidløst design, der bare aldrig går af mode. Et elegant gudinde snit, der er romantisk og klassisk. Men med overraskende, lækre detaljer, der samtidig tiltaler den moderne, stilbevidste brud. Features der gør, at kjolen tiltaler mange forskellige brude, der både anvender den til storstilede slotsbryllupper, men også til langt mindre ekstravagant bryllupper i det fri. Jeg har set begge scenarier udspille sig – og hver gang har Laverne-kjolen været et perfekt match.

En klassisk gudindekjole

Da jeg fik tilsendt billederne fra Lauren og Joe’s bryllup, blev jeg påny forelsket i Laverne-kjolen. Og ikke mindst bekræftet i, at denne kjole med lethed kan leve op til en storslået lokation – faktisk synes den skabt til formålet. Parret blev gift i den centrale del af London, tilbage i august måned sidste år. Da solen stod højt på himlen, hvilket gav den dygtige fotograf Lucy Birkhead, et fantastisk lys at arbejde med. Rammerne for vielse, reception og den efterfølgende fest foregik i den historiske Royal Society of Arts bygning, som igennem de sidste 250 år, har huset nogle af de største tænkere. Et bygningsværk, som kan tage pusten fra de fleste, men ikke dette brudepar, som til dagligt bor i London – byen hvor de mødtes og senere hen blev forelsket. Og bruden tog da også de imponerende omgivelser med storm. Med en naturlig skønhed og elegance, som kun de få kan fremherske – og i en brudekjole, som synes skabt til hende.

Det sidste kommer ikke som nogen overraskelse for mig, for Laverne-kjolens helt store styrke er, at den kan tilpasse sig kvindekroppen, som ingen anden! Kjolens lette stof og draperinger smyger sig nemlig til kroppen, og skaber en smuk gudindeform – både for de som rent faktisk er udstyret med det fra guds hånd, og de som måske ikke fik så meget foræret. Men uanset udgangspunktet, er denne kjole eminent til at skabe en feminin silhuet, der kun bliver fremhævet med det fine bånd i taljen, og de små blondeærmer der bare er utrolig klædelige, og giver kjolen lethed. De samme blonder går igen i ryggen, hvilket er den detalje, jeg oplever bjergtager kommende brude mest – og det kan jeg virkelig godt forstå. Jeg synes virkelig, at kjolens mange smukke detaljer, kommer til sin ret på disse fine bryllupsbilleder.

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image
Brudekjole: ‘Laverne’ fra Catherine Deane
Fotograf: Lucy Birkhead

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *