Mette & Jacob: Boho-bryllup midt i en blomstermark

Mette og Jacob blev gift tilbage i august, da landet endelig havde fået den smule regn, der med et trylleslag forvandlede gult græs til grønt. Og det var da også kærkomment, når man tænker på, at blomster var det gennemgående tema for parrets bryllup. Kan du forestille dig at afholde dit bryllup på en mark fuld af vilde blomster? Det var præcis hvad dette brudepar gjorde. Glem alt om blomstervægge og fancy florale installationer. Hvad dette par gjorde, var at så en blomstermark, placeret naturskønt ved brudens slægtsgård, som skulle huse både deres vielse og den efterfølgende bryllupsfest! Det kender jeg altså ingen andre der har gjort – men resultatet blev helt og aldeles magisk. 

Moderne landidyl, spækket med personlige detaljer 

Dette bryllup er på mange måder det danske svar på et boho-bryllup. På den mest fortryllende og stemningsfulde vis, emmer dette bryllup bare af afslappet boho-charme. Placeret midt i den danske landidyl, med et twist af rå natur – og med en nordisk æstetik der gør, at dette bryllup bare er autetisk og virkelig, virkelig stilfuldt. Det er (stil)ren hygge, når det er bedst. Krydret med et væld af originale og personlige detaljer, som blev drysset ud over dagen. Lige fra de tørrede blomsterblade, der samtidig med lidt sommerregn, dalede ned over parret efter vielsen. Til de små vejkantsbuketter der prydede bordene, sammen med de fine syltetøjsglas med blomster, som hang ned fra teltdugen. Her er uden tvivl tale om et personligt bryllup med stil! Og som prikken over i’et, så havde Mettes mor, som er keramiker, lavet keramik til borddækningen. Finere bliver det altså ikke.

En brud der ved, hvad hun vil have

Da jeg mødte Mette til første prøvning, var jeg ikke i tvivl om, at jeg sad over for en kvinde, som ikke alene vidste hvad hun ville have, men som også havde enorm god stil. Det siger måske sig selv, eftersom at Mette er medstifter af Atelier Aarhus, som laver de smukkeste kalenderbøger, der virkelig indbyder til, at man får styr på sine aftaler og gøremål. Så allerede der kunne jeg konstatere, at jeg havde med en udpræget æstetiker at gøre. Hjemmefra havde Mette da også udset sig en kjole fra Andrea Hawkes, som laver de smukkeste, tidløse silkekjoler i absolut bedste kvalitet – og netop denne endte det også med at blive. Demi-kjolen var et super match. Det enkelte design og den lækre kvalitet tiltalte Mette og klædte hende noget så godt. I stedet for at gå efter det klassiske boho-romantiske brudekjolevalg, valgte Mette et langt mere moderne og stilrent look – som hun stylede med et fint blondebælte, løsthængende hår med smukt fald og et langt, elegant slør. Et virkelig moderne og elegant brudelook, som jeg syntes stod i smuk kontrast til den fantastiske blomstermark og den landlige idyl.

Brudekjole: ‘DEMI’ fra Andrea Hawkes
Fotograf: Anders Dalsgaard

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *