NEW IN // Catherine Deane 2019 collection

Så er det ved at være den tid på året, hvor alle de nye kjoler er i hus. Og det er en fantastisk følelse at stå med de kjoler i hånden, som jeg forelskede mig i tidligere på året. Jeg har allerede introduceret jer for de nye Anna Kara kjoler, som du kan læse mere om her. Catherine Deanes kjoler er de sidste til at lande i forretningen – sammen med de officielle kampagnebilleder, som jeg endelig må dele med jer.

Kampagnebilleder i en sky af lyserøde blomster

Uden at afsløre for meget, så har jeg tidlige på året været med til at arrangere et photoshoot, hvor kirsebæralléen på Bispebjerg Kirkegård fungerede som en imponerende lyserød kulisse. Og selvom det var et fantastisk og overdådigt syn, så kan det nok alligevel ikke måle sig med ‘Sakura’ i Japan. Den Japanske folkefest, der finder sted i det tidlige forår, når kirsebærtræerne simultant springer ud i hele landet.

Det må have været en drøm for Catherine Deane, at skyde sine kampagnebilleder midt i dette næsten overjordisk naturfænomen; når de lyserøde og pink blomster drysset ud over trækroner, gader, bjergsider, dale og floder. I et fantastisk miks mellem underfundig natur, tradition og den urbane storby følelse. Det er efterhånden blevet Catherine Deanes varemærke, at udvælger vilde destinationer til sine kampagnebilleder. Sidste år rejste hun til magiske Marokko, og i år er det Japan. Hun lader sig i høj grad inspirere af andre kulturer, og jeg syntes virkelig, at stemningen i disse kampagnebilleder klæder hendes univers. Catherine Deane er formidabel til at skabe romantiske brudekjoler, der bevæger sig i et feminint og nostalgisk univers. Men hendes designs er også utrolig moderne, med statement-detaljer der virkelig afspejler, hvad der rører sig på modescenen. Disse elementer kendetegner også den nye kollektion, som både indeholder klassiske gudinde draperinger, feminine silhuetter og fantastiske håndlavede blonder. Men de delikate blonder er blevet mere grafiske i deres utryk, og så bliver der virkelig givet den gas med iøjnefaldende detaljer – med transparente blondeærmer, dybe udskæringer og fantastiske ryg-detaljer. Catherine Deane har øje for at skabe detaljer, som fremhæver kvindekroppen på fineste vis, og det gør sig også gældende i den nye 2019 kollektion. Hun har igen skabt en kollektionen, som taler til den moderne brud, som ønsker en klassisk brudekjole. Men som også ønsker, at hendes kommende mand skal spærre øjnene op og tabe underkæben, når han ser hende gå ned af kirkegulvet. Og hvem vil ikke gerne se lækker ud for sin mand!?

Jeg vil inden længe lægge de fine lookbook billeder op på hjemmesiden. Men du kan allerede nu bestille tid til at prøve de nye Catherine Deane kjoler. Det gør du i vores online booking formular, som du finder lige her.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *