Ny kollektion fra Catherine Deane

Da jeg, tilbage i 2015, var jeg på messe i London for at købe nye brudekjoler, fik jeg for alvor øjnene op for designeren Catherine Deane. Jeg havde allerede haft kig på hendes brudekjoler hjemmefra, men da jeg så kjolerne i virkeligheden, var jeg ikke i tvivl – jeg måtte have dem med mig hjem. Og den beslutning har jeg ikke fortrudt et sekund. Catherine Deane bliver ved med at overraske og imponere mig og ved hver ny kollektion, bliver jeg endnu mere forelsket i hendes nostalgiske og feminine univers. Hendes nyeste kollektion er ingen undtagelse og den lever bestemt op til mine efterhånden høje forventninger.

Jeg er dybt betaget af det visuelle udtryk, som Catherine Deane har valgt til sin 2018 kollektion af brudekjoler. Her anvendes magiske Marokko som kulisse til fotoshootet og resultatet er en række fantastisk, stemningsfulde billeder. Jeg synes, det er utroligt effektfuldt at se Catherine Deane’s kjoler, med delikate hvide blonder og luksuriøse silker, stå i skærende kontrast til Marrakech, støvede gader. Den varme farvepalet og de grafiske mosaikker, tilføjer en stemning, som jeg synes virkelig klæder hendes univers.

DSC_2192DSC_1796 DSC_1883

Med denne eksotiske billedserie fornemmer man tydeligt, hvordan Catherine Deane lader sig inspirere af andre kulturer.  Selv er hun født i Irland, voksede op i Sydafrika og drev i mange år forretning fra London, men har nu bosat sig i Hong Kong.  Den nomadiske livsstil har naturligvis påvirket hendes design æstetik, og har utvivlsomt medført en fusion af afrikansk, asiatisk, europæisk og selvfølgelig irsk-keltisk islæt, som jeg mener, også kommer til udtryk i hendes kreationer.

DSC_5134 2DSC_4915

Catherine Deane lader sig ikke blot inspirere af sin egen fortid – hendes kjoler  indeholder ofte nostalgiske elementer fra fordums tiders håndarbejdstraditioner. Disse vintage inspirerede detaljer, eksemplificeres ofte i betagende perlebroderier, eller transparent chiffon med vidunderlige blonde kreationer, som pryder hendes brudekjoler.

Jazelle_creativeDSC_0261

Det skinner tydeligt igennem, at Catherine Deane har en passion for crafstmanship og skræddersyede detaljer. Hun anvender ofte “boning” eller såkaldte stivere i sine kjolers overdele, hvilket tilfører kjolen mere struktur, så man eksempelvis kan undlade BH. Hun har en fantastisk god forståelse for kvindekroppen og hun kan finde ud af at designe kjoler, som er utrolig flatterende og som passer de fleste kropstyper. Generelt vil jeg sige, at Catherine Dean’s kjoler udmærker sig ved at have en utrolig god pasform og min erfaring er, at der skal foretages ganske få ændringer ved hendes kjoler.
DSC_4559DSC_4393

Selvom Catherine Dean’s stil er vintage inspireret, med traditionelle håndarbejds elementer, formår hendes kjoler også at fremstå meget moderne, med anvendelse af bløde skulpturelle tekstiler og elegante linjer. Jeg synes, at hendes succes ligger i, at hun er utrolig dygtig til at lave tidsløse kjole, som er feminine, luksuriøse og utroligt gennemarbejdede. Kjoler som appellerer til bruden, som vil udleve sin drøm om en iøjnefaldende, feminin kjole, som samtidig er enkel og moderne – og som på ingen måde minder om en marengs kjole.

DSC_9811DSC_9880DSC_3953DSC_3969

Samtidig gør Catherine Deane det også let for sine brude at skabe et individuelt look, ved at tilbyde sine populære separates. Det betyder at du kan har muligheden for at kombinere forskellige dele, ved at tilføje en ekstra blonde bluse eller en elegant kappe, for derved at skabe et mere romantisk eller moderne look. Hermed kan du kreere et sæt efter din personlige smag, som kan transformers i løbet af dagen.

DSC_5543 DSC_5470

De første kjoler er allerede på vej til butikken og vi forventer at modtage kjolerne sidst på måneden. Så skynd dig at ring og book en tid.

Du kan også se Catherine Deane’s nuværende kollektion her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Wir von Badsanierung Landshut wissen, woran Sie bei einer Badezimmer-Renovierung denken sollten: an entspannte Zeiten vor, während und insbesondere auch nach den Renovierungsmaßnahmen. Und das meinen wir durchaus wörtlich. Sie sagen uns, wie Ihr Traumbad aussehen soll – den Rest überlassen Sie ganz einfach uns. Wie das geht? Ganz einfach: unsere Experten nehmen nicht nur ganz genau Maß, sondern auch Ihre Wünsche unter die Lupe! Außerdem machen unsere engagierten Einsatzteams keine halben Sachen: sie haben stets das Ganze im Blick. Das beginnt schon bei der Planung, setzt sich fort bei der Koordination aller Gewerke und schließt mit einem breiten Grinsen auf Ihrem Gesicht ab. Damit dies gelingt, haben Sie es mit FEPA Badsanierung Landshut nicht nur mit Meister ihres Faches zu tun. Wir greifen auch auf unsere jahrelange Erfahrung bei zahlreichen Badrenovierungs-Vorhaben zurück und wissen daher: Wir von FEPA können das.