Pastelfest og søde lækkerier #1

pastel-bryllup-fotograf-Tine-Hvolby-119 Pastel-01 pastel-bryllup-fotograf-Tine-Hvolby-315 Pastel-04 pastel-bryllup-fotograf-Tine-Hvolby-491 Pastel-02
Er du til fest og farver? Hvorfor så ikke give den fuld skrue, når der skal dækkes op til jeres livs store fest.

Farver og mønstrer er ideelt at begive sig i kast med, hvis man gerne vil skabe en festlig stemning og måske også lidt utraditionelt. Det dog en vigtig ting at begrænse sig ved feks. at holde sig til 3 farver og en til to mønstrer. På den måde undgår man, at der går for meget børnefødselsdag i den. Vi har her valgt at bruge pasteller og prikker/cirkler, da vi gerne ville opnå et forholdsvis roligt udtryk, men stadig festligt.

Sørg for at location er enkelt, gerne hvidt og uden for mange detaljer. Vi faldt for Brøndsalen pga. de store “grafiske” vinduer, de mørke grønne stole og deres lille fine drivhus fyldt med grønt. Vinduerne passer perfekt ind i temaet og den grønne farve er en god kontrast til de lyse pasteller.

I et tema som dette, kan man sagens skeje lidt ud, uden det virker malplaceret. Server evt. dit yndlings pastel slik til kaffen eller lej en candyfloss-maskine og sørg så også for at danse hele natten lang!

Brudekjole: Joy – Anna Kara  // Styling: Celina Christensen & Caroline Lorentsen // Fotograf: Tine Hvolby – Bryllupsphoto.dk // Hår og Makeup: Anja Christensen // Model: Charlotte Cumberland // LocationBrøndsalen – Det Kongelige Danske Haveselskab // HerretøjHerrernes Magasin by David K. // Service: Casalinga

[fblike]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *