Pernille & Jesper: Et bryllup i hjembyen

_DSC3425

Til daglig bor Pernille og Jesper i USA, men i starten af marts måned valgte parret at vende hjem til Danmark for at blive gift blandt venner og familie. Jeg havde mødt Pernille nogle måneder forinden, hvor hun havde forelsket sig i en brudekjole fra Anna Kara – Vera-kjolen, som bare passede perfekt til hende. Kjolen har det fantastiske ved sig, at den er utrolig elegant og stilren i sit udtryk, med en klassisk silhouet og et smukt, lille slæb – men samtidig har den de mest fantastiske og iøjnefaldende detaljer, som virkelig får den til at skille sig ud. Fronten på kjolen er meget enkel i sit snit, med en kropsnær silhouet, bådudskæring og en smuk, defineret talje. Den er udført i det lækreste silke, som giver et fantastisk fald – både i taljen, men også i ryggen, hvor kjolens bliver en smule mere vovet. Her har kjolen nemlig en vidunderlig transparent ryg, med en enkel blondeafslutning, som er med til at give et moderne twist.

Skab dit personlige brudelook

Kjolen er perfekte til den skandinavisk, minimalistiske brud, som ønsker en smule kant – især fordi man med så stilren en kjole, også har mulighed for at sætte sit eget, personlige præg. Og netop dét, er Pernille lykkedes med, da hun har et virkelig godt øje for hvordan man kan transformere sit brude-look med accessories. Generelt synes jeg, at vi kvinder er gode til at eksperimenter med accessories i det daglige, men når det kommer til vores brudelook, er vi måske en smule mere forsigtige. Og det er synd, for der er så mange fordele ved at lege og eksperimentere med accessories. Det er både langt nemmere at skabe et personligt look, men det giver dig også den fantastiske mulighed, at du kan transformere dit look i løbet af selve dagen.

_DSC3329 FBE_8858

Til vielsen valgte Pernille at låne sin søsters smukke brudeslør. Et fint og personlige touch, som klædte kjolen og egnede sig til den kirkelig cermoni. Der er bare noget fantastisk smukt og traditionelt over et brudeslør – og så er det noget, du kun har mulighed for, at bære dén ene gang! Efter vielsen skulle brudeparret videre og her kom brudens valg af en cool denimjakke med perler virkelig sin berettigelse. Tilbage i marts, da parret valgte at blive gift, var der stadig frost og kulde at spore i de Københavnske gader. Derfor valgte Pernille jakken, der ikke bare er et smukt valg, men også et yders praktisk valg. Og så synes jeg, det var et virkelig skønt match med de fine perler til den smukke silkekjole. Den sidste accessory som bruden havde valgt, skabte virkelig look’et til den efterfølgende bryllupsfest. Her havde Pernille fundet et detaljerigt Anna Kara sølvbælte, som transformerer kjolen og var prikken over i’et til et smukt aften-look – og som bruden udtrykte, så var det en detalje, som gæsterne virkelig lagde mærke til.

I kan se Anna Kara bæltet på det sidste billede eller her på min hjemmeside.

FBE_8803 Til Celina _DSC3425Skærmbillede 2018-04-16 kl. 14.56.00 FBE_9041 FBE_9010 FBE_9006 _DSC3457 FBE_9090 FBE_9097 Til Celina_2 FBE_8892 FBE_8874 _DSC3544 _DSC3481

Jeg håber, I har fundet inspiration i Pernille og Jespers smukke bryllupsbilleder – og at I måske vil lade jer friste til, at eksperiment en smule mere med brugen af accessories. For de kan virkelig vise din personlige stil og gøre noget helt ekstraordinært for dit brudelook. Så mit råd er bare, at springe ud i det!

Brudekjole: Celina Christensen – Anna Kara 
Bælte: Anna Kara
Fotograf: Faces Of You

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *