PREVIEW: Anna Kara 2019 kollektion

Spejl

I dag bliver de første billeder fra Anna Karas nye 2019-kollektion frigivet. Det er en dato, som har været noteret i min kalenderen længe, og som jeg har set frem til med længsel. På mange måder kan det sammenlignes med følelsen af at være nyforelsket, hvor man ikke kan vente med at præsentere sin udkårne for ens venner – i håbet om at de deler den samme begejstring! Jeg kan ihvertfald ikke vente med at høre jeres reaktion.

Min forelskelse tog sit udspring tilbage i forsommeren, hvor vi var inviteret til en præsentation af Anna Karas nye 2019-kollektion i hendes fantastiske showroom i Krakow, Polen. Her fandt vi os selv i den gamle bydel, omgivet af  imponerende arkitektur der bare emmede af historie. Så smuk, lys og indbydende en by skal man lede længe efter. Og efter at have taget sporvognen gennem Krakows snørklede gader, nåede vi frem til vores destination: en charmerende, gammel herskabslejlighed, der var blevet renoveret fra ende til anden – med parketgulve i smukke mønstre, porcelænskakkelovn, trædøre med ornamenter og et helt fantastisk stukloft. Det var første gang vi besøgte Anna Karas showroom, og det var alt hvad vi havde forestillet os og mere til; helt i ånd med hendes stilfulde og feminine brudekjoleunivers.

Præsentation af den nye 2019-kollektion

Da vi blev placeret i den bløde sofa, med alverdens lækkerier anrettet på fine fade foran os, kiggede vi på hinanden. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at vi ikke havde store forventninger. På forhånd var vores målsætning at komme hjem med et udsnit af Anna Karas signatur-styles, hvor blandt andet kjoler med hende unikke håndlavede blonder stod højt på listen. Hun har nemlig en helt speciel teknik, hvor hun bygger sine blonder op i lag, hvormed de opnår en særlig dybde. Efterfølgende skulptureres de på en gine, så de passer kroppens kontur til perfektion – og disse kjoler skulle vi helt sikkert have fingrene i. Men vi var også opsatte på at få nogle styles med hjem der var mere minimalistiske i deres udtryk – simple, men iøjenfaldende. Klassiske, men moderne – med en enkel silhuet og med fokus på lækre tekstiler. Og jeg kan med glæde sige, at denne kollektion indeholdt det hele!

Vi var så heldige, at vi fik præsenteret kollektionen på to modeller, foruden at blive inkluderet i tankerne bag hvert design – fra udvikling til produktion. De to modeller var meget forskellige i deres udtryk. Den ene havde lidt kant, med kort hår og en slank figur, mens den anden var mere klassisk smuk og havde feminine former. Det var virkelig en fantastisk mulighed, som gjorde, at visse kjoler – der ikke nødvendigvis havde fanget vores blik på en bøjlen – pludselig tog sig helt anderledes ud på en model.

IMG_1019 IMG_0986 IMG_0917 IMG_0951

Kampagnebilleder

Helblonde, lange ærmer, dyb halsudskæring & fede rygdetaljer

Generelt udstrålede den nye kollektion bare virkelig høj kvalitet, og der er nørdet præcis ligeså meget med materialer og skræddersyede detaljer som altid. Og det er og bliver hendes helt store force. Hun bevæger sig stadig i det feminine og romantiske univers, men samtidig bærer hendes designs altid en modernitet med øje for unikke detaljer. Med denne kollektion er hun endnu mere modig og fashion-forward, end hvad jeg tidligere har oplevet fra hendes hånd. Det er skønt at se hvordan hun lader sig inspirere af modeverdenens nyeste tendenser. Derfor byder den nye kollektion også på de smukkeste boho-kjoler, med lange ærmer, udført i den lækreste helblonde – som stadig er utrolig lette og fine i deres udtryk. Og selvom hun er kendt for at være mesteren i at skabe kjoler med de mest fantastiske og iøjnefaldende rygdetaljer, overrasker hun denne gang med et større fokus på halsudskæringer. Her ses både de dybe og vovede – og de mere klassiske, med en smuk, organisk blondeafslutning. Altid med stort fokus på at klæde kvindekroppen bedst – både den lille barm og den lidt større.

Brit 1 Brit 2 Brit 3 Catherine 1 Catherine 2 bw Esyld 1 bw Esyld 2 Esyld 1 Esyld 2 Esyld 3 bw Jophiel Jophiel 1 Jophiel 2 Jophiel 3 bw Maisie Maisie 1 Maisie 2 Maisie 3 Maisie 4 Sinead

Anna Karas ss19-kollektion taler virkelig til den moderne, stilbevidste brud, som drømmer om noget ekstraordinært og unikt. Og hvis du ønsker at være en af de første til at prøve de nye kjoler, så har vi allerede nu åbnet op for bookning af tider. Du finder den online bookingformular lige her.

Kjolerne vil være at finde i forretningen fra oktober. Her finder du blandt andet de kjoler, som du kan se i billedgalleriet, men der vil også være rig mulighed for at bestille andre af hendes 2019-styles hjem til butikken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *