Romantik med et farverigt touch

RomantiskBrud-8099

RomantiskBrud-8167

Jeg har før postet billeder fra dette stemningsfulde photoshoot, som blev skabt med de skønneste mennesker og senere hen publiceret i Magasinet Bruden. Jeg bliver så glad, hver gang jeg ser på disse billeder, som emmer af liv og romantik – og da Zoe kjolen fra Catherine Deane netop er landet blandt vores udsalgs kjoler, tillader jeg mig at poste endnu et indlæg. Beriget med endnu flere detaljebilleder af kjolen og med en styling, som jeg synes virkelig komplimenterer kjolen og skaber den helt rigtige setting. Jeg håber, I vil nyde billederne ligeså meget som mig.

Lokation & styling

I denne bryllupsreportage blev der skruet helt op for romantikken, da et af Danmarks ældste drivhuse i Bernstorff Slotshave dannede rammerne for et fortryllende photoshoot. Paradehuset er et helt unikt, botanisk åndehul midt i storbyen. Et sted rigt på historie og traditioner, hvor eksotiske planter får lov til at vokse vildt, badet i solstråler fra de store vinduespartier. De perfekte rammer for et yndigt og romantisk bryllup, med rustikke elementer og i naturskønne omgivelser. Men mit helt store ønske var at få mere af byen ind i oasen og give stylingen et moderne touch. En rig variation af rosa og gyldne toner i et væld af nuancer og styrker blev tilført stylingen – farver som jeg synes harmonerede utrolig fint med de smukke omgivelser og de eksotiske planter. Farver har en hel speciel indvirkning på os – og her tilførte de den nødvendige kant til shootet, der gjorde, at vi opnåede en livlig, urban stemning i en tidslomme fuld af romantik og ynde.

RomantiskBrud-8982

RomantiskBrud-9771RomantiskBrud-9002
RomantiskBrud-8192
RomantiskBrud-8276

Tidløs brudekjole

Jeg havde et stort ønske om at de samme kontraster der herskede i stylingen, skulle afspejle sig i valget af brudekjole. I den forbindelse var jeg slet ikke i tvivl om at Catherine Deanes designfilosofi var den helt rigtige. Catherine Deane besidder nemlig den store styrke, at hun er utrolig dygtig til at kombinere klassiske og moderne elementer i sine designs. Hendes kjoler har altid et vintage touch, som blandt andet kommer til udtryk i fine håndlavede blonder og gamle draperingsteknikker. Men samtidig forekommer kjolerne utrolig nutidige, med moderne og overraskende detaljer og enkle silhuetter. Zoe-kjolen er ingen undtagelse. Med sine klassiske draperinger, der skulpturerer kroppens form, opnår kjolen virkelig en følelse af Old Hollywood Glamour – og bliver til en klassisk gudindekjole, som falder smukt på kroppen og skaber en helt fortryllende silhuet. Men hendes designs forfalder ikke blot til fortidens nostalgi. Derimod overrasker de, f.eks. med en smuk statement-ryg, som med sit transparente stof og fine broderier bærer illusionen af bar hud. Det samme gør sig gældende med kjolens kavalergang og de fine, små ærmer, som efterlader kjolen med et ung look, der trækker på vintage referencer, men som forbliver relevant og tidløst.

RomantiskBrud-9402-2RomantiskBrud-7912RomantiskBrud-8387

RomantiskBrud-9178RomantiskBrud-7861

RomantiskBrud-8292

Catherine Deane har bare en fantastisk god forståelse for kvindekroppen, og hun kan virkelig designe kjoler, som er utrolig flatterende for kvindekroppen, og som passer de fleste kropstyper. Samtidig er kjolerne lavet af det blødeste silke, som skaber smukt fald – og trods den meget lækre kvalitet og de mange fine detaljer, er Catherine Deanes priser meget fornuftige. Zoe-kjolen er netop landet blandt vores udsalgskjoler her. Men skynd dig at book en tid til prøvning, for her gælder først-til-mølle princippet.

Brudekjole: Catherine Deane

Fotograf: Caroline Segre

Hår og Makeup: Anja Christensen

Udlejningsservice: A Table Story

Blomster: Det Lille Binderi – Roskilde

Lokation: Paradehuset – Bernstoff Slotspark

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *