Sidste chance…

Nature-Bride-Tine-Hvolby-TH-293Nature-Bride-Tine-Hvolby-2BNature-Bride-Tine-Hvolby-TH-176Nature-Bride-Tine-Hvolby-2ANature-Bride-Tine-Hvolby-TH-228
Skal du holde et udendørs bryllup, hvor naturen er i fokus? Så er Indianna kjolen et rigtig godt bud på den perfekte kjole. Kjolen er underspillet på den mest elegante måde og dens lette og yderst feminine udtryk er en vidunderlig kontrast til den rå natur.

Indianna kjolen udgår desværre og 30 juni er absolut sidste chance for at bestille kjolen. Overvejer du om kjolen kunne være en mulighed, så bestil tid med det samme.

Kjolen er lavet af ren silke og bomuldsblonder, så ikke nok med, at den er smuk, den er også yderst komfortabel at have på. Skulle du have lyst til at danse natten lang, så vil denne kjole i hvert fald ikke forhindre dig i det.

Brudekjole: Indianna – Anna Campbell  // Styling: Celina Christensen & Michelle Munkholm // Model: Sara Lundtoft // Fotograf: Tine Hvolby – Bryllupsphoto.dk // Hår og Makeup: Anja Christensen // Blomster: Majblomsten Roskilde 

[fblike]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *