Sneak Peek – Anna Kara 2018

Så er de allerførste billeder af Anna Karas nye kollektion blevet frigivet, og jeg har glædet mig som et lille barn til at dele dem med jer. Jeg er vild med den nye kollektion, som byder på et hav af smukke silhuetter, udsøgte blonder og ikke mindst fede detaljer.

Anna Kara er stadigvæk forholdsvis ny på brudekjole-himlen, men hun har indenfor ganske få år formået at skabe en stærk profil, som skiller sig ud fra mængden. Hun har base i Krakow, Polen, men hun formår på alle måder at ramme det skandinaviske marked, med sit elegante, kvalitetsbevidste og stilrene univers. Hun er eminent til at skabe enkle kjoler, men med unikke og anderledes detaljer der emmer af klassisk elegance og tidløs romantik. Udover elegance, har Anna Karas brudekjoler også kant. Hun lader sig inspirere af modeverdenens nyeste tendenser, hvilket gør hendes designs både modige og fashion-forward. Kjolerne taler dermed til den moderne, stilbevidste brud, som drømmer om noget ekstraordinært og unikt.

SECRET 3 SECRET 2

En af Anna Karas styrker er, at hun formår at skabe signaturkjoler, der er helt hendes egne. Og man kan altid udpege en Anna Kara brudekjole i mængden. Derudover deltager Anna Kara i hele designfasen – fra udvikling til produktion – for at sikre den upåklagelige kvalitet i de skræddersyede kjoler. Hun er kendt for kun at bruge de bedste materialer og kreere kjoler af luksuriøse silker, og delikate broderier med bjergtagende detaljer. Disse skaber hun blandt andet i kraft af egne håndlavede italienske og franske blonder, hvor Hun har skabt en teknik, hvor håndklippede franske og italienske blonder sys i lag på lag. Hermed formår hun at skabe en visuel dybde i materialerne, hvor blonderne udgør en collage der næsten virker draperet direkte på den bare hud. Hermed rammer hun til perfektion den transparente tendens i modebilledet, som vi netop nu ser på alverdens catwalks og røde løbere.

SECRET 1 SECRET 4

Anna Kara skaber tidløse klassikere, med sans for de aktuelle tendenser, men altid med fokus på elegante, feminine silhuetter, hvor kvindekroppen er i fokus. Dette eksemplificeres blandt andet i den måde hendes blondekreationer på fineste vis pryder overkroppen som en brynje. Kjolens skørt bliver ofte lavet i silkechiffon, hvilket gør kjolen florlet og giver den et smukt, blødt fald.  

BELLA 1 BELLA 2

Men mulighederne er mange med hendes kjoledesigns, og hun tilbyder også dig, som kunde at være med-designer, når du skal finde frem til lige netop din brudekjole. Dette gør hun ved at give dig mulighed for tilretninger, ved at ændre en udskæring, ændre et ærme eller måske tilføje et slæb. Altså er der rig mulighed for at få lige netop den kjole, du drømmer om. Kjolerne er dermed skabt ud fra den mission, at de skal passe til den enkelte bruds figur og behov. Endvidere indeholder hendes kollektion også en række accessories, heriblandt strik, bomper-jakke og kapper, som gør at du kan opnå netop det look du leder efter, til alle anledninger.

JACKET WENDY 2SWEATER ROSIE

Årligt består Anna Karas kollektion af omkring 40 kjoler, og jeg er så heldig at være eneforhandler i Danmark på hendes fantastiske brudekjoler. De kjoler som jeg har vist frem i ovenstående billedgalleri er mine favoritter, og de vil være at finde i forretningen sidst i oktober. Derudover er der også mulighed for at bestille andre af hendes brudekjoler hjem.

Du kan også se Anna Karas nuværende kollektion her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Wir von Badsanierung Landshut wissen, woran Sie bei einer Badezimmer-Renovierung denken sollten: an entspannte Zeiten vor, während und insbesondere auch nach den Renovierungsmaßnahmen. Und das meinen wir durchaus wörtlich. Sie sagen uns, wie Ihr Traumbad aussehen soll – den Rest überlassen Sie ganz einfach uns. Wie das geht? Ganz einfach: unsere Experten nehmen nicht nur ganz genau Maß, sondern auch Ihre Wünsche unter die Lupe! Außerdem machen unsere engagierten Einsatzteams keine halben Sachen: sie haben stets das Ganze im Blick. Das beginnt schon bei der Planung, setzt sich fort bei der Koordination aller Gewerke und schließt mit einem breiten Grinsen auf Ihrem Gesicht ab. Damit dies gelingt, haben Sie es mit FEPA Badsanierung Landshut nicht nur mit Meister ihres Faches zu tun. Wir greifen auch auf unsere jahrelange Erfahrung bei zahlreichen Badrenovierungs-Vorhaben zurück und wissen daher: Wir von FEPA können das.