Sweet Textures: 10 inspirerende bryllupskager

jasmineraecakes

Når det kommet til bryllupskager, er der simpelthen så mange valg at tage stilling til. Indledningsvist skal du vælge blandt et utal af fantastiske og fristende smagsvarianter; skal det være mørk chokolade med et strejf af havtorn, eller en kombination af sprøde nøddebunde tilsat en syrlig vaniljecreme og friske bær? Og som om det ikke var nok, skal du derefter tage stilling til bryllupskagens visuelle udtryk. Jeg vil lade det være op til jer, at smage jer igennem de forskellige smagsvarianter – det er trods alt en ganske tålelig del af bryllupsforberedelserne. Til gengæld vil jeg dele nogle af de bryllupskager, som jeg for tiden har et crush på – i hvert fald rent visuelt. Og det er ikke (kun) fordi jeg hungrer efter kage! Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at disse kager er så smukke, at det næsten er en skam at sætte kniven i dem – men også kun næsten!

Minimalistisk mix af teksturer

Instagram er en ren guldgrube når det kommer til dagdrømmeri og kageinspiration. Her huserer mestrene indenfor kagekunst, og deres kagekreationer minder mest af alt om små kunstværker. Disse kager er ikke nogen, du bare lige bikser sammen i køkkenet på en formiddag. De kræver teknik, håndelag og en stor grad af perfektionisme. Og ikke nok med at man skal have disse evner; man skal også kende til kunsten at begrænse sig. Og disse konditorer mestrer begrænsningens kunst. Alle arbejder de under mottoet: Simplicity is the keynote of all true elegance. Her er fokus nemlig rettet mod det rene og minimalistiske udtryk, hvor teksturer får lov til at dominere – og faktisk være den eneste spiller på banen, kun akkompagneret af enkelte friske blomster eller blade. Farvetemaet er hvidt-i-hvidt, og der bliver eksperimenteret med et mix af kantede og organiske opsmøringsteknikker. Ofte er formgivningen inspireret af voluminøse og florlette blomsterblade, eller også kan smørcremen imitere krakeleret cement – som derefter prydes med en enkel, delikat blomst. Resultatet fremstår både rustikt, stilfuldt og overdådigt.

Nedenunder har jeg samlet 10 af Instagrams mest fantastiske bryllupskager til inspiration for alle jer kommende brudepar. De er elegante, moderne små kunstværker, som med sikkerhed kan slå benene væk under selv den mest rutinerede bryllupsgæst.

Skærmbillede 2018-06-27 kl. 09.48.41rimearodakykBetsy Thorleifson rimearodaky mayflourconfections2 mayflourconfections-kopi mayflourconfections Jasmine Rae Cakes image1 Betsy Thorleifson-kopi

BILLEDE 1: JASMIN RAE CAKES
BILLEDE 2: JASMIN RAE CAKES
BILLEDE 3: VIA. MAISON RIME ARODAKY
BILLEDE 4: NINECAKES
BILLEDE 5: VIA. MAISON RIME ARODAKY
BILLEDE 6: MAYFLOUR CONFECTIONS
BILLEDE 7-8: MAYFLOUR CONFECTIONS
BILLEDE 9: JASMIN RAE CAKES
BILLEDE 10: NINECAKES

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • I simply want to mention I am just new to blogs and seriously enjoyed this page. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You certainly come with awesome articles and reviews. With thanks for sharing with us your webpage.

  • My favorite city out of all I’ve been to, no doubt about it that its St Gallen Switzerland. Switzerland just has this nice connotation about it. Something I absolutely love, it is peacefull and comforting.

  • I have been meaning to read this and just never obtained a chance. It’s an issue that I’m really interested in, I just started reading and I’m glad I did. You’re a fantastic blogger, one of the best that I’ve seen. This weblog undoubtedly has some facts on topic that I just wasn’t aware of. Thanks for bringing this stuff to light.