The Bridal Hat

9d0da2403816a780649f49f6494fbd1e

Hvis du, i din søgen efter bryllups-inspiration, har været flittig bruger af Instagram, så er du sikkert allerede faldet over denne store trend blandt brude anno 2018. Her florerer der nemlig massevis af smukke, inspirerende billeder af cool brude iført stilede hatte i forskellige afskygninger. Hatte hører jo ellers ikke til blandt det mest gængse brudetilbehør på samme måde, som blomsterkransen eller det klassiske brudeslør gør. Men hatten kan altså noget helt særligt og har en fantastisk evne til at lave et statement – en egenskab, som utrolig mange musikere, politikere og skuespiller har draget nytte af – her kan nævnes ikoniske personligheder, som Charly Chaplin, Napoleon og Abraham Lincoln. Men hatten er ikke kun et levn fra fortidens historiske karakterer, eller et traditionelt dresscode blandt det britiske kongehus. Den er også et klart fashionstatement og et hit blandt fashionfolk og artister, som gerne vil skille sig ud og sætte prikken over i’et på deres outfit. Tænk bare på Beyoncé i hendes “Formation” video, hvor hun bærer en imponerende hat tilsat lange fletninger. Wow – overlad det til Beyoncé, at lave et powerfull statement med en hat, som inspirerer andre. Se bare øverste billede, så kan man hurtigt gætte sig til inspirationskilden.

Make a statement

Statement accessories er på mange måder en fællesnævner for brudemoden i disse år, som dikterer, at brude ikke skal være bange for at skille sig ud ved brug af store øreringe, smukke bridal-crowns og iøjnefaldende sko. Det er ikke længere all about the dress, der er i lige så høj grad fokus på tilbehøret, som på alle måder er med til, at skabe det helt rigtige og personaliserede brude-outfit. Det er nemlig også her, du kan sætte dit eget særpræg på dit brudeoutfit og skabe et look, som kan transformeres i løbet af dagen. Tag en jakke på, et slør af og en hat på, som både er stilet og skygger for solen.

Jordan vothbridalhats-styled-25juantrujillofotobridalhats-styled-15

Boho chic eller bigcity-cool?

Man behøver altså ikke, at være en superstjerne for at rocke en hat. Der er nemlig mange måder, at bære en hat på. Mange forbinder måske brude-hatten med et boho-chic bryllup, som er meget oppe i tiden lige nu. Tænk smukke persiske tæpper, pampasgræs, syltetøjsglas og flagrende blondekjoler. Men hatten kan ligeså vel styles til et strandbryllup med en flagrende, let brudekjole og en fin stråhat med bånd – eller afspejle big-city-coolness med en bredskygget, hvid hat til et fantastisk brude-suit. Her tænker jeg Bianca Jagger i hendes ikoniske brudesuit tilsat en smuk, elegant hat og skødesløst krøllet hår!

Jeg synes bestemt ikke, du skal lade dig skræmme af, at en hat er en lidt utraditionelle brude-accessorie.  Det går selvfølgelig ikke, at have en hat på i kirken, men efter kirken til et udendørs bryllup, er en hat helt perfekt! Den er både god i solen, så du ikke bliver solskoldet på din bryllupsdag, og vigtigst af alt, så udstråler den bare coolness! Den kan dekoreres med et smukt bånd, der flagrer i vinden, fine blomster eller sågar et fint slør. Under hatten kan du enten have delvis opsat- eller løsthængende hår, som lige har fået det helt rigtige krøl, shine eller fletning hos frisøren. I billedgalleriet kan du se mit bud på forskellige hatte, der vil tage dit brudelook til et helt nyt niveau!

instagramjohnnyvisiondon and helenwilde.visual

A R C H I V E 1 2 B R I D A LTomás de la Fuente

BILLEDE 1: Meital Zano
BILLEDE 2-5: Jordan Voth
BILLEDE 6: Instagram
BILLEDE 7: Johnny Vision
BILLEDE 8: Don & Helen
BILLEDE 9: Wilde Visual
BILLEDE 10-11: Daughters of Simone
BILLEDE 12-13: Archive 12
BILLEDE 14-15: Thomas de la Fuente
BILLEDE 16-17: Saasha Burns
BILLEDE 18: Amber Ly Valentine

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *