The Messy Bridal Bun

040218-meghan-markle-bun-lead

Vi er på vej ind i højsæsonen for bryllupper. I den anledning, har jeg lyst til at dele nogle af mine absolut favorit frisurer med jer – og lige nu, er der især én der figurerer på alle mine inspirations boards: The ‘Messy Bun’ – og det er vist ikke kun mig, som har forelsket mig hovedkuls i denne frisure. Det er nemlig også en yndet favorit blandt fashion folk – og ikke mindst en ny, royal brud – Meghan Markle, som med sin signatur knold, har gjort op med kongelig protokol og er gået efter et mere afslappet, chic look. Så hvis du oplever, at denne frisure er alle vegne, så er det med god grund. Man kalder det ‘The Markle-effect’ – og lige siden forlovelsen mellem Prins Harry og Meghan Markle, har frisører oplevet en kæmpe efterspørgsel efter lige netop dette atypiske prinsesse-look.

Low-key brudelook

Meghan Markle´s valg af frisure bliver af mange, set som et opgør med tradition – et skridt mod nye tider, og derved et mere afslappet og tilgængeligt kongehus. På samme måde oplever jeg også, at brudeverdenen er begyndt at være mindre traditionelt og mere low-key. Den trend ser man også i brude-stylingen, hvor det naturlige look vinder stor indpas i disse år – og hvor skødesløse krøller, fregnet hud, minimal makeup – og nu ‘The Messy Bridal Bun’ er blevet et stort hit. Jeg synes, det er et forfriskende pust, der bogstavelig talt roder op i alt det pæne og ny-friserede. For selvom det er fantastisk at dress-up, så kan det også være overvældende, at stå i fin, hvid kjole – i fuld krigsmalling og med stramt opsat hår, fuld af hårlak og nåle – mens alles øjne er rettet mod dig. Det er nemlig så utroligt vigtigt, at være komfortabel på sin store dag. Ved at dresse håret en smule ned, skaber man en smuk kontrast til den fine brudekjole – og derved får man et brudelook med mere kant, som egner sig perfekt til et uformelt bryllup i haven, eller til et by-bryllup i rå og industrielle rammer.

Så hvis du er på jagt efter inspiration til din brudestyling, og er du vild med det low-key brudelook, så er her mit bud på hairstyles, som med sikkerhed vil give dig det cool og afslappede look, som du leder efter.

 

aba924a5fdd7df407f80c515df97dce7

Processed with VSCOcam with t1 preset
17-messy-bun

Skærmbillede 2018-06-07 kl. 10.09.3246118bd309322efef39258a2f051556emargotbun25912e91c3f1e0a2b628407f4a690ab80

BILLEDE 1: Erin McGinn
BILLEDE 2: Camilla Pihl
BILLEDE 3: Maison Rime Arodaky
BILLEDE 4: Pinterest
BILLEDE 5: Pernille Teistrup
BILLEDE 6: Renya Xydis
BILLEDE 7: Byrdie
BILLEDE 8: Camilla Pihl

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *