Thilde & Kasper: Et urbant bryllup fuld af romantik

Når man ser dette pars urbane bryllup, giver det så god mening, at København netop er blevet kåret som den bedste by at besøge i 2019. Thilde og Kasper blev gift i slutningen af juli, da den danske sommer viste sig fra sin smukkeste side. Først med en vielse i Simeonskirken i Sjællandsgade, som også huser den legendariske kommunale badeanstalt. Efterfulgt af en bryllupsfest på Il Buco, som er beliggende på Islandsbrygge. I de gamle pakhuse, et stenkast fra indre by og med den helt perfekte industrielle autencitet, hvor man virkelig fornemmer byens sjæl og charme. Der hersker ingen tvivl om, at parret som begge er arkitekter, har et indgående kendskab til, hvad byen har at byde på – og at de havde et stort ønske om at forkæle deres gæster med det bedste. Hyggelige langborde, som indbyder til fællesskab, lækker italiensk mad og gode vine, i uformelle og stemningsfulde rammer. Og udfra bryllupsbillederne er jeg sikker på, at Thilde og Kasper fik opfyldt deres drøm om et romantisk bryllup i storbyen.

I medgang og modgang & den helt rette brudekjole

Tidligere på året mødte jeg søde og smukke Thilde, da hun lagde vejen forbi mit showroom for at finde sin drømmekjole. Vi faldt hurtigt i hak og udover at finde den rette brudekjole (som jeg iøvrigt syntes hun gjorde), så endte vi også med at udveksle en masse tanker om livet. Det skulle nemlig vise sig, at vi var meget samme sted i livet. Thilde har som jeg en lille dreng, som har været meget ramt af sygdom. Det var så befriende, at vi lige dér kunne dele livet, præcis som det også er – bare os to. Midt i ellers lykkelige omstændigheder befinder sig til tider også det modsatte. Og lige den dag var det befriende, ikke at føle sig magtesløs alene. Så tak Thilde, fordi du ikke var bange for at dele.

Jeg sætter stor pris på at få indblik i mine brudes liv. Og når jeg i dag sidder og kigger på Thilde og Kaspers fantastiske bryllupsbilleder, så gør det mig glad indeni, og efterlader mig med et kæmpe smil på læben. Thilde, du er præcis ligeså smuk, som jeg havde forestillet mig, og glæden stråler ud af jeres øjne. Jeg håber, at jeres bryllup bød på en ny start med mindre sygdom og mere plads til kærlighed og samhørighed. Det fortjener I.

Brudekjole: Separates fra Catherine Deane
Brudesko: Celina Christensen
Fotograf: Christian Liliendahl

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *