TREND: Accessories til brudehåret

bridal-headpiece-blossombuds

Din frisure er bogstaveligt talt kronen på værket for dit brudelook, og selv en lille detalje kan gøre en stor forskel. Derfor ser vi for tiden også, at der bliver eksperimenteret langt mere med brudetilbehør. En klassisk accessory til brudehåret er enten det traditionelle slør eller en sæsonbestemt blomsterkrans. Men i år ser vi et væld af nye måder at udsmykke brudehåret – og en af tidens helt store trends, når det kommer til hårmode, er at pryde sit hår med smykker. I mange år har dine hår-accessories skullet være små, gerne som usynlige hårnåle eller elastikker i gennemsigtig plastik. Men nu er statement accessories ved at vinde frem, og vil i 2018 for alvor klemme sig fast i form af hårnåle, klips, hårbånd og tiaras.

Statement smykker

Klæder skaber folk, men accessories gør et outfit – og derfor ser vi også, at ekstravagante, statement smykker indtager en langt mere central rolle i modemagasiner. Overalt ser vi smukke hårspænder og klips, formet som organiske blomster, stjerner med Swarovski krystaller og geometriske former med finurlige detaljer. Tiaraen har ligeledes fået en renæssance og er i dag langt mere end et klassiske prinsesse-diadem. I stedet ser vi fantastiske headpieces, i langt mere edgy designs, hvor der anvendes helt nye materialer til at skabe de smukke kreationer. Dertil kommer nogle klassiske smykketendenser, som er og bliver moderne. Dette gælder blandt andet perlesmykker, der med det ultimative klassiske look er en evergreen i smykkeskrinet. Men også de har fået et helt nyt udtryk, og ses nu i forstørrede udgaver, påsat hårnåle og på eventyrlig vis integreret i en fantastisk håropsætning.

View More: http://chloelapeyssonnie.pass.us/shooting-orchidee-de-soie

Skærmbillede 2018-02-08 kl. 11.01.09
Skærmbillede 2018-02-09 kl. 12.19.20Skærmbillede 2018-02-09 kl. 12.19.40bridal-headpiece-blossombudsSkærmbillede 2018-02-09 kl. 12.05.14

Skab din egen stil

I Skandinavien er de minimalistiske hårsmykker slet ikke til at komme udenom, og hvis de store hårspænder og statement-tiaras er for voldsomme til din personlige stil, er der dog stadig råd, da der også findes et utal af smukke hår accessories, som er mere diskrete. Simple guld- og sølvsmykker i form af diskrete spænder, der holder en knold på plads eller skraber håret til side, kan virkelig også være prikken over i’et, når man skaber en  elegant frisure. Og hvis man ønsker et mere edgy look, kan man jo anvende flere hårnåle for derved at skabe et look med mere kant. Der er altså noget for enhver smag, og alle kan være med på denne trend.

Personligt synes jeg, at smykker til håret er et frisk pust, som virkelig kan hjælpe dig med at forme lige præcis det look du ønsker – så er det bare op til dig selv, om det skal være klassisk, feminint eller et mere edgy og dramatisk look. Maison Sabbens nyeste kollektion indeholder alt fra klassiske spænder til mere edgy headpieces. Jeg synes, deres designs er perfekte til den skandinaviske, minimalistiske stil og deres håndlavede smykker er nemme at integrere i enhver garderobe – også efter den store dag. Så ønsker du noget ud over det sædvanlige, som er glamourøst og virkelig kan fuldende dit brudelook, så tag et kig på billedgalleriet og lad dig inspirere til den store dag. 

bridal-hair-comb-stardustSkærmbillede 2018-02-09 kl. 12.58.28

bridal-vintage-wax-blossom-comb

Du kan se yderlige billeder, og læse mere om Maison Sabbens 2018 kollektion ved at klikke her – og så har jeg et større udvalg af Maison Sabbens smykker i butikken, som du kan prøve for at fuldende dit perfekte brudelook. God fornøjelse.

Photo credit:

Maison Sabben

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *