Vinterbryllup: Brudekjole inspiration

Mange forbinder nok bryllupper med sommer. Men er du vild med levende lys, ild i pejsen, uldne tæpper og hygge – og måske endda sne, så er det blot nogle af de gode grunde til at holde dit bryllup i vintersæsonen. Vi bor trods alt i norden, og selvom vi brokker os over den lange og kolde vinter, så er den også en del af vores DNA. Og måske er det dét, der gør, at vi er mestre til at hygge – især i de mørke vintermåneder! Så hvorfor ikke gå all-in på et romantisk vinterbryllup fuld af stemning og hygge. Mulighederne for at skabe hyggestemning, både hvad angår borddækning og pynt, er bare meget større om vinteren, da årstiden i sig selv emmer af hygge. Dén magiske stemning var der én brud, der fik øjnene op for, og valgte at gå mod strømmen, og holde en drøm af et ‘Winter Wonderland’ bryllup. Den selvudnævnte jule-entusiast Christiane Schaumburg-Müller, som blev gift den 22. december. Dagen før lillejuleaften og midt i en kæmpe snestorm, som bogstaveligt talt lagde rammerne om et vidunderligt bryllup.

Drømmer du også om et magisk vinterbryllup, der skiller sig ud fra mængden. Hvor du kan iklæde dig en drøm af en brudekjole, der matcher en hyggelig lokation fuld af lys og varme – eller måske et sneklædt vinterlandskab? Så har jeg i nedenstående samlet et udvalg af mine kjoler, som jeg syntes passer perfekt til et fortryllende vinterbryllup. Kjoler der er iøjnefaldende, og som virkelig kan glimte om kap med de mange levende lys. Hvor du kan lave en dramatisk ankomst med et smukt slæb, eller beskytte dig mod den kolde årstid, med smukke lange ærmer, eller en varm strik.

 


4 favoritter til vinterbruden


1: ‘Porter’ fra Andrea Hawkes

Klassiske og enkle brudekjoler med et clean snit, er et kæmpe hit igen i år. Se bare på Meghan Markles og Christianes valg af brudekjoler. Jeg syntes Porter-kjolen fra Andrea Hawkes, besidder mange af de samme kvaliteter, som dé to kjoler. Porter er en fantastisk elegant og feminin kjole, i et minimalistisk og moderne snit. Med halterneck og en smuk åben ryg – og udstyret med de fineste lommer, der bare gør den super chic. Og se lige det fine slæb. Kjolen er lavet i et fantastisk, luksuriøs mix af silke og uld, der giver struktur og tyngde til kjolen – og gør, at den egner sig perfekt til et vinterbryllup. Ønsker du at tilføje et lille ærme eller et længere slæb – så husk, at du med Andrea Hawkes kjoler altid kan være co-designer, og derved få præcis den kjole, du drømmer om. Tag evt. en snak med os i forretningen, hvis du har forelsket dig i en af hendes kjoler.

2: ‘Kendra’ fra Catherine Deane

Catherine Deane er mester til at skabe kjoler, der klæder kvindekroppen – og Kendra-kjolen er ingen undtagelse. En feminin og romantisk brudekjole, der stadig har et moderne touch! Kjolen er udstyret med en smuk åben ryg, lange blondeærmer og de mest fantastiske draperinger. Den er lige kommet i forretningen, men er allerede en af mine favoritter – og jeg syntes, den egner sig perfekt til et vinterbryllup, i en romantisk og rustik setting. Jeg kan lige se bryllupsbillederne for mig!

3: ‘Kathrine’ fra Catherine Deane

Kathrine-kjolen fra Catherine Deane, er den perfekte kjole til den moderne brud, som samtidig drømmer om en romantisk prinsessekjole – men som bestemt ikke ønsker en stor marengs kjole. Katherine-kjolen har en fantastisk feminin silhuet, der virkelig krammer de kvindelige kurver. Med en smuk udskæring både for og bag, og et fint lille fishtail slæb. Udført i en smuk floral blonde, tilsat et hav af smukke perler i geometriske mønstre. Perlebesatte-kjoler er for mig perfekt til et vinterbryllup. Tilpas iøjnefaldende og dramatiske – og så matcher de med et smukt, frostklart snelandskab.

4: ‘Brit’ fra Anna Kara

Endnu en langærmet kjole, denne gang fra vores fantastiske designer, Anna Kara. Langærmede brudekjoler er et kæmpe hit igen i år, og det kan jeg godt forstå. Vi elsker dem, og har bestilt flere hjem til jer. Perfekt til vinter- eller efterårs-bryllupper, men også hvis du ønsker en kjole, der bare giver en sindssyg elegant og feminin silhuet. Brit-kjolen er lavet i en pragtfuld helblonde, med lange ærmer, og en fin halsudskæring, som afsluttes med en fin bladformet blonde. Kjolen bliver aldrig for ‘tung’ eller tildækket, men bevarer et let og ungt udtryk. Her er virkelig en kjole, der taler til den stilbevidste brud, som drømmer om noget ekstraordinært og unikt! Style evt. kjolen med den smukke Rosie-sweater fra Anna Kara – i det lækreste cashmere uld, som holder dig dejlig varm! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *