Allie & Ben: Et stilfuldt strandbryllup

imageNår jeg tænker på strandene i South Carolina, leder det mine tanker hen på scener fra en film. Jeg kan høre strandgæsternes sydlige accent og mærke den salte havluft på min hud. Og det var da også den smukke og mangfoldige kyststrækning i South Carolina, der tiltrak parret Allie og Ben. De lejede derfor et charmerende beach-house, som kunne huse deres nærmeste familie og venner over en hel bryllups-weekend. Og med denne beslutning fulgte stranden som den mest fantastiske bryllups-backdrop – med havets brusen i baggrunden, den hvide strand og himlens blå, fik parret et naturligt tema for deres fest forærrende og kilen til en magisk bryllupsfest blev lagt. Jeg er godt klar over, at dette bryllup foregik langt fra de danske farvande, men pludselig kredsede mine tanker om skagensmalerne og det at de valfartede mod nord for at få det helt særlige lys. Et særligt lys som jeg også synes er repræsenteret i disse billeder, som indeholder romantik, og mystik på en og samme gang. Det gav i hvert fald genklang at se en kvinde i en smuk, hvid kjole, slentre hen af en strandbred i skumringstimen i et helt særligt lys –  og fotografen bag Still Cohar da også fanget dagen på den mest fortryllende og stemningsfulde vis – med en moderne boho-charme og ikke mindst autencitet.

Personlige detaljer & en gennemført æstetik

Når det kommer til bryllupsstyling, er jeg en sucker for personlige detaljer – og dem skortede dette bryllup da heller ikke på. Bruden Allie er en yderst talentfuld illustrator og kaligrafisk kunstner, og hun skabte selvfølgelig selv de grafiske elementer og det visuelle udtryk. Det ses i parrets bryllupsinvitationer, som havde en aftegning af parrets hund og et smukt motiv af en gammel sejlbåd – da Ben’s hobby er at bygge modelskibe. Selvsamme båd figurerede på det laksegl, der forseglede konvolutten. Skriften var endda håndtegnet med smuk vandfarve. Hver en detalje var så personlig og fin, hvilket gav en gennemført stil fra ende til anden – og hang sammen med boho-strandtemaet, der inkluderede persiske tæpper, smukke lyskæder, sten fra stranden og grønne planter – Alt sammen i sarte orange, rosa og aqua-blå farver, sat sammen med en smuk støvet grøn. SÅ æstetisk gennemført og helt i ånd med de smukke omgivelser!
outerbanks_wedding_photographer_1236

image

imageimage

Skab dit eget brude-look

I sin søgen efter brudekjole, oplevede Allie ofte, at der var et eller andet galt med de kjoler hun prøvede. Enten var ærmet for kort, det var den forkerte udskæring, eller skørtet var i det forkerte materiale. Men da hun opdagede, at en brudekjole også kan konstrueres ud af separates, forelskede hun sig i Cartherine Deane’s udvalg og den fleksibilitet, som de tilbyder. Hun valgte et smuk, figursyet silkeskørt med en defineret talje og smukke stofbetrukne knapper,- tilsat en stropløs satin bodice og en blondebluse med smuk, høj hals, lange ærmer og igen stofbetrukne knapper, der fortsatte hele vejen op af ryggen. Med en naturlig styling, bestående af minimal makeup, fregnet hud og skødesløse krøller, opnåede bruden virkelig et sofistikeret beach-look – der på en gang var moderne og traditionelt – i fin tråd med den afslappede stemning, som et boho-bryllup på stranden indbyder til.

image

outer-banks-calligraphy-beach-nags-head-boho-diy-wedding-inspiration41imageimageimageimageimageimage imageimage image image image image image image image image image  image image image image image  image  image image image image image image image image image image image image image image image image image image image  image image image image imageimage

Jeg håber, at du har nydt disse fantastiske billeder, og at de har bidraget med massere af bryllups-inspiration. Hvis du, som bruden, er interesseret i at sammensætte dit helt eget brude-look, så kan du se mit udvalg af separate fra Catherine Deane lige her

Brudekjole: Catherine Deane –  Danielle skirt/Darla bodice/Dahlia lace top 
Brud: Allie Hasson
Fotograf: Still Co.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *