Et eventyrligt bryllup fuld af poesi

FASAN(12of12)CA2_6313Jeg var så heldig i sensommeren sidste år, at arbejde sammen med et hold af fantastiske, kreative kvinder. Sammen skabte vi tre stemningsfulde billedserier til Magasinet Bruden – alle med hver deres tema og inspirationsgrundlag. Og mens man nogen gange kæmper en smule for at finde inspiration, sker det også at inspirationen finder én, helt ubesværet og naturligt. Og det var hvad der skete, da vi stiftede bekendtskab med denne helt særlige lokation, som kom til at danne grundlag for et eventyrligt photoshoot.

Utæmmet natur som inspiration

Stedet hedder Fasangården og er en skjult perle bag et skovbryn, dybt inde i Frederiksberg Have. En uspoleret tidslomme, som engang dannede hjem for forfatteren og digteren Adam Oehlenschläger. At den gamle tjenestebygning havde en iboende poesi kom derfor heller ikke som nogen overraskelse for os. Historien havde da også sat sit særpræg på bygningen, hvis facade havde en helt fantastisk patina – nærmest som rust, changerende i en varm, orange farvepalette. Et vildnis af gamle staudebede og skulpturelle bregner groede om bygningen, og var med til at danne den perfekte kulisse for vores photoshoot. Disse enestående omgivelser tjente som den største inspirationskilde – og poesien, historien og den utæmmede natur blev derfor også gennemgående elementer i stylingen af billederne.

På gårdspladsen stillede vi an til en hyggelig middag. Med bygningen som fortryllende baggrund, dækkede vi et bord med det smukke Flora-stel fra Royal Copenhagen, sammensat med mat guldbestik, klare krystalglas, peach stofservietter og en hørdug med struktur. Dette skabte en fin balance mellem adelig historiefortælling og rustik landidyl. Vores florist Bettina havde kreeret de smukkeste, utæmmede blomsterdekorationer, som var unikke og abstrakte i deres form. Både borddekorationer og brudebuket var inspireret af vildnisset fra parken og gik smukt i tråd med Flora-stellets farver og botanik.

FASAN(6of12)CA2_5843
FASAN(4of12)CA1_4611FLAMEFASAN(1of12)CA1_4610FLAMEFASAN(5of12)CA1_4651FLAMECA2_5940FASAN(7of12)CA1_4682CA2_5782

Moderne romantik & elegance

Koblingen mellem bygningens unikke patina og den utæmmede natur stod i smuk kontrast til Andrea Hawkes’ moderne og tidløse æstetik –og den luksuriøse silkekjole var det helt rigtige valg til denne styling. Kjolen er så ren og elegant i sit udtryk, med smukke detaljer og et fantastisk, blødt fald – udført i den fineste kvalitet, hvor den vaskede silke og de grafiske blonder giver kjolen struktur og en moderne kant, som jeg synes virkelig klæder den rustikke og historiske setting. 

Hvis du, som jeg, også synes at Andrea Hawkes’ brudekjoleunivers er helt magisk, så kan du finde flere af hendes elegante kjoler på hjemmesiden. Mit råd er dog, at man bør opleve hendes grafiske blonder og udsøgte tekstiler i virkeligheden – og det gør du ved at booke en tid lige her.

FASAN(11of12)CA2_6176CA2_6280FASAN(8of12)CA2_5968FASAN(9of12)CA1_4740FASAN(10of12)CA2_6145

Med denne lokation var scenen virkelig sat for et fortryllende og eventyrlig bryllup. Vi havde fået en stemningsfuld lokation forærende, fuld af historie og romantik – men jeg synes samtidig, at vi lykkedes med at give stylingen en moderne kant og elegance, hvor forfald og utæmmet natur blev tøjlet og skabte poesi.

Jeg håber, at I har nydt disse billeder og at de kan inspirere jer til at udforske anderledes locations – såsom en beskidt lade, et forladt værksted eller et gammelt cirkustelt. Tænk ud af boksen og sæt jeres helt eget præg på festlighederne.

Brudekjole: Celina Christensen

Herretøj: Troelstrup 

Foto: Carolina Segre

Udlejningsservice: A Table Story

Lokation: Fasangården

Blomster: PrettyDayFlowers

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *