Gylden Gatsby #1

Gatsby-bryllup-fotograf-Tine-Hvolby-1039-3-1 Gatsby-02 Gatsby-bryllup-fotograf-Tine-Hvolby-313 Gatsby-04 Gatsby-bryllup-fotograf-Tine-Hvolby-1074-2 Gatsby-01 Gatsby-bryllup-fotograf-Tine-Hvolby-461 Gatsby-bryllup-fotograf-Tine-Hvolby-285 Gatsby-03 Gatsby-bryllup-fotograf-Tine-Hvolby-161
Der er noget utrolig unikt over gamle slotte. Et afsides sted, der emmer af historie – og hver eneste detalje er en fryd for øjet.

Under forberedelserne til dette shoot, faldt jeg tilfældigvis over det vidunderligste slot; ”Næsbyholm Slot”. Jeg forelskede mig straks i ”Spejlsalen”, hvor væggene er dekorerede af de yndigste vægmalerier. De mange guld detaljer, de gamle sildebensgulve samt de store pompøse lysekroner skaber de perfekte rammer for et glamourøst slotsbryllup.

Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville fylde disse vidunderlige rammer ud med noget meget smukt og æstetisk . Temaet blev som du kan se ”Gatsby”. Og hvad er mere oplagt på et slot, der rummer guld og lysekroner samt det vildeste herreværelse/bibliotek med åben pejs og chesterfield sofaer. Jeg elsker, når det feminine og maskuline univers mødes. Som i dette Gatsby shoot. Her er rammerne til for at blive sprængt og der er ikke noget der er ”over the top”.

Brudekjole:  Lusan Mandongus (er endnu ikke at finde på hjemmesiden, men kan prøves i butikken) // StylingCelina Christensen & Caroline Lorentsen // Fotograf: Tine Hvolby – Bryllupsphoto.dk // Hår og Makeup: Anja Christensen // Model: Laura Skak // LocationNæsbyholm Slot

[fblike]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *