Megan & Andrew: Et eventyrligt bryllup i Frederiksberg have

image

Jeg var så heldig i det tidlige forår, at have besøg af Megan, som var på udkig efter sin drømmebrudekjole. Megan kom med sin mor, som var på besøg fra England, hvor Megan oprindeligt er fra. Megan er sådan en skøn type, som bare møder en med et kæmpe smil – og vi bondede med det samme. Derfor tillod jeg mig også at udfordre hende til at prøve andre kjoler, selvom hun før vores møde havde kastet sin kærlighed på én specifik kjole. Men da hun først stod foran spejlet og betragtede sig selv, iklædt Marcie-kjolen fra Anna Kara, var der ingen tvivl – hun var forelsket.

Og evnen til at blive hovedkuls forelsket er måske meget sigende for Megan – og for Andrew. For det samme scenarie udspillede sig, da parret første gang besøgte Danmark på en ferie. Her forelskede de sig i København og besluttede derefter at flytte til byen. Og sådan gik det til, at Megan og Andrew blev gift en varm sommerdag sidst i juni – hvor solen stod højt på himlen og græsset stadig var grønt. I hjertet af København, med den pulserende by omkring sig, i et smukt gammel drivhus i Frederiksberg have. Et åndehul midt i storbyen, rigt på historie og traditioner, hvor eksotiske planter får lov til at vokse vildt, og hvor der går påfugle rundt blandt bryllupsgæsterne. Man må da sige at parret fik de perfekte rammer for en fortryllende bryllupsfest fuld af eventyr og magi.

Skulpturelle blonder & et flagrende, let skørt

Foreningen mellem den gamle park, væksthusets eventyrlige atmosfære og Marcie-kjolens romantiske og feminine ynde, kunne ikke have været mere perfekt afstemt. Kjolen har noget tidløst, romantisk over sig. Den har et rent og elegant udtryk, med en pasform der smyger sig til kroppen, og som virkelig gør noget enestående for en smuk, feminin silhuet. Overdelen er prydet af de mest delikate, håndlavede blonder, afsluttet i en smuk halsudskæring, hvor blonderne imiterer små iskrystaller der sniger sig op af halsen. Dette er virkelig en fairy-tale wedding dress. Det er ikke bare Frederiksberg Haves eventyrlige stemning der får mig til at tænke på et eventyr fra H.C Andersen –  men også kjolen, som kunne være skabt til Snedronningen. Megan er dog ingen snedronning, og hendes smil (og ikke mindst gæsternes) ville da også kunne smelte selv det koldeste hjerte. Ja, undskyld, men jeg lod mig rive med at eventyret, og jeg håber I vil gøre det samme når I ser disse stemningsfulde billeder.

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Brudekjole: ‘Marcie’ fra Anna Kara
Fotograf: Samuel Docker

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *