Mine bud på en klassisk ‘Bridal Bun’

Det er svært at nævne en frisure, der både ser super elegant ud, men som også er funktionel og holder dit hår på plads. Men den lave knold i nakken udmærker sig på begge punkter – og det er derfor ikke uden grund, at dette er ballerinaers fortrukne hairstyle. Men det er også en tidløs klassiker, som hitter stort blandt brude lige nu. Og det forstår man jo godt, for det er en alsidig frisure, som både kan være glamourøs og elegant, men også super moderne og chic.

Et stramt & sofistikeret brudelook

På den ene side kan du vælge et stilet og sofistikeret look, med stramt tilbagestrøget hår, hvor håret fæstnes med en snoet knold i nakken – eller med et elegant twist i form af en flettet knold. Den ikoniske ballerina frisure, som bare er symbolet på klassisk elegance – og et perfekt match til de minimalistiske brudkjoler, som jeg oplever mange brude efterspørger denne sæson. Forestil dig lige et fantastisk brudelook, med en smuk og enkel silkekjole, med tynde stropper og dyb ryg – tilsat en stramt flettet knold i nakken. Stylet med dybrød læbestift og høje hæle, for et virkelig Bold Bridal-look.  Wow, det er et statement look, som jeg vil elske at style til et fremtidigt photoshoot.

eller rodet & romantisk

Men du kan også gå efter et mere low-key brudelook med en såkaldt ‘Messy Bridal Bun‘. Et look som er en yndet favorit blandt fashion folk, og det var da også denne frisure, Pernille Teisbæk valgte til sit bryllup. Det fantastiske ved denne frisure er nemlig, at den helt bogstavligt kan rode lidt op i et klassisk og pænt outfit. Ved at dresse håret en smule ned, skaber man en smuk kontrast til et formelt outfit, eller i det her tilfælde, en fin brudekjole. Dermed får du et look, som egner sig perfekt til et uformelt bryllup i haven, eller til et urbant bryllup i rå og industrielle rammer. Anvend eksempelvis frisuren til at skabe et boho-romantisk look, med en løs fletning i siden, og bløde lokker som falder smukt omkring dit ansigt. Stylet med en langærmet hel-blondekjole og en smuk, naturlig makeup.

Så hvis du er på jagt efter inspiration til din brudestyling, så er her mit bud på hairstyles, som med sikkerhed vil give dig det cool og afslappede look, som du leder efter.

Billede 1: BangBangyou
Billede 2: Via. The bridal journal
Billede 3: @cayetanabycondes
Billede 4: The creative shot
Billede 5: siempremia
Billede 6: ernestovillalba
Billede 7: @annaolette

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • I just want to tell you that I’m all new to weblog and really enjoyed this website. More than likely I’m likely to bookmark your blog . You really have superb articles and reviews. Appreciate it for sharing your website.

  • Thanks a lot for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this subject. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your web site with more information? It is extremely helpful for me. My best wishes, Willodean.