Ny designer – Andrea Hawkes

Tilbage i maj måned tog jeg til bryllupsmessen i London på jagt efter en ny designer – og lykken ville, at jeg fandt hvad jeg søgte. Lige siden har jeg, med stor forventningsglæde set frem til endelig at kunne introducere designeren og hendes fantastiske brudekjoleunivers for jer. For det er virkelig noget ganske særligt.

Andrea Hawkes er vores nyeste designer, men hun er bestemt ikke ny i gamet. Hun har nemlig stor erfaring og har, før hun gik solo, arbejdet med nogle af de mest prestigefyldte navne indenfor brudebranchen. I 2013 besluttede hun sig dog for at blive selvstændig med egen kollektion. Hun havde oplevet en efterspørgsel på mere minimalistiske kjoler, hvor bruden ikke følte, hun gik på kompromis med sin egen personlige stil. Dette lagde kimen til hendes liv som selvstændig, og fra sit studio i hjertet af London driver hun i dag en succesfuld forretningen med sin mand. Her kreerer hun kollektioner, hvor nøgleordene er clean lines, upåklageligt håndværk og enkel elegance.  

De første billeder er fra hendes Pavello Collection

Rachel_Lace_TopRachel_Lace_Top_2Andrea Hawkes filosofi er at tilbyde elegante brudekjoler med en moderne og minimalistisk æstetik. Hun lader sig i høj grad inspirere af den skandinaviske designtradition, og hun er specialist i at skabe tidløst design, hvor kvalitet og formsprog er i højsæde. I al sin enkelhed, er det måske ikke de kjoler man først får øje på. Men når man dykker ned i rene, håndsyede detaljer og iklæder sig kjolen, finder man ud af at hun har et helt særligt blik for at skabe smukke silhuetter, som er yderst flatterende.

HAWKES_LOCATION_122 HAWKES_LOCATION_401 HAWKES_LOCATION_396

Hendes 2018 kollektion er ingen undtagelse, og med kollektionen leverer hun et moderne take på en klassisk brudekjole. Tekstiler af fineste kvalitet, står atter højt på hendes dagsorden, og i 2018-kollektionen introducerer hun os for nye, detaljerige materialer, som inkluderer perlebroderier, blonder og vasket silke, som har en udpræget moderne æstetik.

AH_3AndreaHawkes_1206170431_edit-1400x880

Andrea Hawkes har en stor passion for materialer, og en del af hendes hemmelighed er de smukke tekstiler. I sine håndlavede designs udvælger hun kun naturlig, europæisk silke og franske blonder, for at sikre fabelagtige draperinger, pasform og ikke mindst komfort hos bruden. Hun hylder de luksuriøse tekstilers iboende skønhed, og hun designer i høj grad på baggrund af materialernes struktur og egenskaber. Andrea Hawkes udmærker sig også ved, at anvende blonder med spændende, grafisk struktur, fremfor de mere åbenlyse blomsterbroderier, hvilket tilfører en moderne kant til de tidsløse kjoler.

Andrea Hawkes Bridal by Rebecca Miller

AndreaHawkes_1206170654_edit-1400x880 22070698_117928045556164_3378864485593776128_n(1)

I hendes kollektion finder du, foruden kjoler, også en række separates i den fineste kvalitet. Med delikate blondebluser og små skulpturelle jakker gør hun det muligt at imødekomme forskellige stilarter og kropstyper – og give bruden flexibilitet i stylingen, så de kan skabe et unikt og personligt look. Eftersom Andrea Hawkes taler så meget til folks personlige smag, er hendes stilrene designs også genanvendelige til andre lejligheder. Man kan derfor med lethed forestille sig, at hendes moderne blondebluser og små jakker kan anvendes over en let sommerkjole eller til et par jeans. Mulighederne er mange og jeg forestiller mig, at mange brude vil sætte pris på at kunne mindes deres bryllupsdag ved andre særlige lejligheder.

AndreaHawkes_1206170191_edit-1-650x1000Andrea Hawkes Bridal by Rebecca MillerAndrea Hawkes kjoler taler på mange måder til den stilsikre, skandinaviske brud, som værdsætter kvalitet og ulastelig finish, og som ønsker en nutidig version af en klassisk brudekjole. Min opfattelse er at mange brude føler de er nødt til at gå på kompromis med deres individuelle stil, når de skal vælge en kjole. Med Andrea Hawkes’ kjoler har jeg ofte oplevet, at bruden finder en kjole, der er behagelig og taler til hendes personlige stil.

Belle_Top_2 Andrea Hawkes Bridal by Rebecca Miller

Derfor er jeg glad for at kunne tilbyde disse kjoler til mine brude – brudekjoler som jeg synes fortjener at blive set i virkeligheden, så du kan nyde de smukke detaljer på tætteste hold, og opleve Andrea Hawkes håndværk og fantastiske pasformer.  Ring eller skriv til mig for at booke en tid.

Du kan se flere billeder fra hendes 2018 kollektion her.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *