Renata & Grzegorz: Stilren brudekjole med florale blonder

imageJeg har været så heldig at få lov til at dele disse fantastiske billeder fra Renata og Grzegorz bryllup, som valgte det historiske palads Iwno, til at danne rammerne for deres bryllupsdag. En fairytale lokation, som passer perfekt til den elegante Arya-brudekjole fra Anna Kara, som jeg i dag vil sætte fokus på. At brudens valg faldt på en kjole fra den polske designer kommer ikke som nogen overraskelse, eftersom hun har base i Krakow. Men Anna Karas kjoler når stilmæssigt langt ud over de hjemlige grænser. Og jeg oplever gang på gang, at brude kommer til mig, fordi de netop har forelsket sig i Anna Karas stilrene brudekjole-univers. Hun har da virkelig også formået at skabe en stærk designprofil, som er fashion-forward,  i den fineste kvalitet, som de skandinaviske brude bare elsker.

Elegant silhuet & håndbroderede blonder

Anna Kara styrke er, at skabe enkle kjoler, men med unikke og anderledes detaljer – og Arya-kjolen er uden tvivl en af mine all time favoritter. Det var også dén kjole jeg udvalgte, til et photoshoot, med et botanisk-tema for ‘Magasinet Bruden’. Netop fordi kjolen er udstyret med de mest fantastiske florale blonder, der dækker kjolen med et delikat blomsterprint. Og netop de håndlavede blonder, er blevet en af hendes varemærker. Dem skaber hun ved at håndklippe franske og italienske blonder i hånden, hvorefter de sys i lag, for at opnå en helt enestående visuel dybde – som det også er tilfældet med de florale blonde-applikationer på Arya-kjolen. Kjolen er simpelthen så fin og feminin i sit detaljearbejde. Det fine ved denne brudekjole er også, at man får valget mellem en nude eller hvid underkjole. Bruden Renata har valgt den hvide underkjole, hvilket gør at de florale blonder bliver mere integreret i kjolen. Hvis du ønsker at se kjolen med den nude underkjole, kan du se billederne fra mit botaniske photoshoot lige her.

imageimage image image image imageimage image image image image image image image image image image image

Hvis du er vild med klassisk elegance og tidløs romantik, så er Arya- kjolen måske lige noget for dig. Og lige nu er du så heldig, at kjolen er blandt mine ‘Sample Sale’ kjoler, som du kan finde lige her.

Brudekjole: Arya fra Anna Kara
Fotograf: Bajkove Śluby 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *