Tid til nye eventyr

Det er med bævende hjerte – men også med ro i maven, at jeg har valgt at lukke min elskede forretning til sommer. Jeg har i snart 7 år været på et vidunderligt eventyr, hvor jeg er blevet klogere på mig selv, blevet mange erfaringer rigere og hvor jeg ikke mindst har mødt en masse vidunderlige mennesker. Jeg har udlevet en drøm og er på alle måder blevet beriget. Men alting til sin tid. Livet som selvstændig er ofte skønt, men har også sin pris. Min familie og ikke mindst jeg selv har levet i et stort kompromis de seneste år – og er der noget livet er for kort til, så er det kompromiser. Jeg bliver ikke lykkelig af at gøre ting halvt – tværtimod.

Jeg ønsker ikke at være en mor, hustru og forretningskvinde, som føler at jeg går på kompromis med det, jeg elsker – hvad end det er familie eller karriere. Jeg vil stoppe mens legen er god, give den bedste service til det sidste, komme hjem til min lille familie og være glad og have overskud – og vigtigst af alt, at have mig selv med hele vejen.

Jeg vil ikke på nogen måde have være de sidste 7 år foruden, men det er blevet tid til at skrive en ny historie. Jeg vil gerne sige uendeligt tak til min vidunderlige familie, der altid har stået klar med al tænkelig hjælp. Også tak til ansatte og samarbejdspartnere som har løftet i flok, men allermest til mine skønne brude som har lagt vejen forbi. Hver eneste dag er jeg blevet beriget med nye kvindelige bekendtskaber. Nok kommer I for sparring, råd og vejledning, men jeg føler ofte, at jeg får så meget igen. I er alle søde til at rose og I har glædeligt anbefalet til venner, familie og bekendte. I er på alle måder årsagen til, at denne forretning er blevet succesfuld, og at jeg trods hårdt arbejde har elsket at gå på arbejde hver eneste dag. Tusind, tusind tak!

Den kommende tid, vil jeg afvikle forretningen på bedste vis. Alle brude, som forventningsfulde venter på at deres smukke brudekjole kommer hjem, kan forsat have ro i maven. ALLE brude vil blive afsluttet som lovet, og intet i processen vil blive påvirket af min beslutning om at lukke ned. 

Selvom jeg elsker alle mine kjoler, bliver jeg nok nødt til at sande, at jeg ikke kan beholde dem – og hvad vil være bedre end forsat at kunne glæde brude lidt endnu. Har du derfor endnu ikke fundet din brudekjole så læs mere nedenfor. Der er nemlig mange penge at spare ☺

Endnu engang et stort, taknemmelig og rungende TAK til alle som har gjort dette eventyr muligt! 

 

Kærligst, Celina

 


Praktisk Info

 

Kan jeg stadig nå at bestille en brudekjole?

Fortvivl ikke, I kan helt frem til d. 31.07.19 finde jeres drømme-brudekjole hos Celina Christensen. I stadig prøve og bestille alle kjoler i vores sortiment. 

 

Kan man købe jeres sample-kjoler (prøve-kjoler)?

Vi er allerede begyndt at sælge ud af vores sample-kjoler  og det går stærkt. Vi vil forsætte så længe lager haves (senest frem til 31.07.19). Sample-kjoler er kjoler, som har været prøvet på i forretningen. I kan danne jer et overblik over udvalget på vores hjemmeside og finde info om størrelser og priser. Det er ingen hemmelighed, at I nu har en helt unik mulighed for, at finde brudekjoler fra vores designers nye 2019 kollektioner, til en pris som de ellers ikke vil blive udbudt til.

 

Hvor meget kan jeg spare?

Vi sælger som udgangspunkt alle de nye 2019 kjoler med en besparelse fra 20%. Alle disse kjoler er fra den nye kollektion og er derfor i virkelig god stand. Kjoler fra ældre kollektioner, vil I kunne få med en endnu større besparelse – op til 80 %.  Her gælder naturligvis ‘først til mølle princippet’, hvilket betyder, at I ikke kan reservere disse kjoler, men er nødt til at slå til med det samme!

 

Hvor meget kan en størrelse sys ind eller ud?

I skal ikke afskrive drømmekjolen, hvis den ikke er i jeres normale størrelse. Man kan nemlig med lethed lægge en kjole 1-2 størrelser ind, hvorimod det kan være mere vanskeligt at få lagt en kjole ud. Vi har igennem de sidste syv år samarbejdet med Frederiksberg skrædderi, og foruden at være exceptionel dygtige og have stor erfaring med vores designers kjoler, så rådgiver de os ofte til at gå en størrelse op, hvis vi har en kunde, der er imellem to størrelser. For det er altid letter at få lagt en kjole ind, og det giver ofte det bedste resultat.

 

Hvor booker jeg en tid?

I kan booke tid til ”brudekjole-prøvning” via linket her: https://celinachristensen.onlinebooq.dk 

– eller ringe til os på +45 31137278.

 

Kan kjoler byttes? 

Kjoler som er specifikt bestilt hjem til dig, eller som er købt på ‘Sample Sale’, kan ikke byttes.

 

Jeg har allerede bestilt en kjole? Får jeg den med sikkerhed?

Hvis du allerede har fundet din kjole hos os, så fortvivl ikke. Alt vil forsat forløbe, som du er blevet lovet. Vi lukker ikke af økonomiske årsager og forsætter til alle vores brude er afsluttet. Vores eventyr er først skrevet færdigt, når du har fået udleveret din brudekjole ☺

  • Link exchange is notһing eⅼse ƅut it іs just plascing the other person’s blog link оn your page at
    apρropriate pⅼace and otһeг psrson wіll also ⅾⲟ same for you.

  • I just want to say I’m newbie to blogging and site-building and absolutely enjoyed this web site. Probably I’m planning to bookmark your blog . You actually come with wonderful articles and reviews. Thank you for sharing your website.

Comments are closed.