TREND: Transparente Sko

PVC-boots-acadaextra

Det er forår og sommeren står for døren, og forude venter de lyse timer, varme solskinsdage og naturligvis også højsæsonen for bryllupper. Måske har I allerede fundet jeres brudekjole, men mangler at få de sidste detaljer og accessories på plads for at skabe det helt perfekte brude-look? Jamen så er der råd og inspiration at hente lige her – for det transparente look trender blandt accessories lige nu. Alt lige fra tasker og armbånd, til smukke sko og støvler i transparente materialer. Særligt synes jeg, det transparente look fungerer på sko, da det kan give den vildeste illusion af kilometer lange ben – og det er jo en fordel, hvis du vælger en brudekjole med kig til benene. Samtidig med at den ‘nude’ farve (i det her tilfælde helt bogstaveligt), matcher et all white brude-outfit til perfektion! Denne trend er som skabt til den moderne brud, som ønsker at tilføje en smule kant til sit bryllups-outfit.

Keeping it Clear & Clean

Det er ikke fordi, det transparente look er helt nyt på fashion-fronten. Når det gælder sko, har det transparente look været at finde på catwalken flere gange. Først hos Kanye West, i den über-minimalistiske og cool Yeezy kollektion –  til for nyligt, at være omdrejningspunktet i Chanels SS18-kollektion, hvor alle modeller var iført gennemsigtige hatte, frakker og støvler. Hvilket har resulteret i, at det transparente look nu er, at finde alle vegne. Fra high-end, couture-accessories, hvor man går all in på plastik-looket, til nu at forgrene sig i mere enkle og diskrete accessories i highstreet afdelingen. For du behøver ikke at gå full-transparent, for at omfavne denne tendens. Du kan også vælge accessories, der læner sig op af trenden – og gå efter en cool hæl i vinyl –  eller diskrete sko i mesh-materiale med transparente remme, der unægteligt er neutrale og løser problemet med, hvilken farve der matcher din brudebuket, øreringe, clutch eller deslige.
Skærmbillede 2018-04-11 kl. 17.06.59

c0fd04146c3ea7882222483419adfd8a

Det er virkelig en trend, der følger mantraet clean & simple. Det passer til alt og bliver aldrig dominerende farvemæssigt, hvor det overskygger resten af din beklædning – men giver i stedet modspil til det feminine brude-look. For man skal heller ikke glemme, at glasskoen unægteligt laver et statement – og på mange måder kan betegnes, som det moderne svar på Askepots prinsessesko. I det her tilfælde er Askepot dog mere en fashionista end en prinsesse, og du har ikke brug for en prins til at hjælpe dig med at finde glasskoen, fordi jeg har lavet et billedgalleri, som forhåbentlig kan inspirere dig til at kaste dig ud i denne forfriskende trend.Skærmbillede 2018-04-11 kl. 16.53.32
fc3b8b0d20c783082fa3658cbba1af7b 13ace04530c0be93ba5783c2237512f3

Skærmbillede 2018-04-26 kl. 12.57.22

BILLEDE 1: Yeezy
BILLEDE 2: brothervellies
BILLEDE 3-4: Love Aesthetics
BILLEDE 5: Cape Robbon
BILLEDE 6-8: brothervellies
BILLEDE 9-10: EGO
BILLEDE 11-12: ELLE
BILLEDE 13-14: brothervellies
BILLEDE 15: Oscar de la Renta
BILLEDE 16: Janehillbridal

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *