WEDDING HAIR – BRIDAL BRAID

Et år er snart ved at rinde ud, og vi bevæger os ind i et nyt. Med en sæsonskifte kommer også et skifte indenfor hårstyling. Så hvis du skal giftes i det nye år og mangler inspiration til din brudefrisure, eller blot vil holde dig opdateret på sæsonens trends, så kan du i det nedenstående billedgalleri, se mit bud på to flettede frisurer, som kommer til at præge brudehåret i 2018.

Måske er du normalt ikke vant til at giver dine lokker så meget opmærksomhed, eller bevæge dig ud i decideret håropsætning. Hvis dine foretrukne frisurer til hverdag varierer mellem løst hår og den klassiske hestehale, er du som de fleste. Men så er det jo netop fedt, at man til sit bryllup har muligheden for at skeje ud og prøve noget nyt. Fletninger kan ikke betegnes som en ny opfindelse, men netop nu ser vi dem i et utal af nye variationer. Sildebensfletninger, franske fletninger, fletninger på toppen af hovedet, fletninger som markering af skilninger eller zigzag-fletninger, der snor sig langs det lange hår. Kort sagt: alle former for fletninger var hyper-moderne i 2017. Her så vi de fletninger hitte både på catwalken og blandt de kendte – lige fra reality-stjerner som Kardashian klanen til filmstjerner på den røde løber. Og det fortsætter helt sikkert ind i det nye år. 

Frisurer med fletninger passer efter min mening virkelig godt til fester, hvor det er tilladt at gøre lidt ekstra ud af sit look. De er derfor en genial brudeopsætning, der kan udføres på alle typer hår – og så er det en praktisk frisure, som virkelig holder styr på lokkerne. De findes i et væld af forskellige sværhedsgrader, og med helt forskellige udtryk, og det er vigtigt du finder en frisure, som passer til dig, og som du føler afspejler din personlighed.  Derfor har jeg udvalgt to bud på en flettet brudeopsætning, hvor du enten kan gå efter det romantisk udtryk, eller et mere edgy og stramt look.

BRAIDED CROWN

Den flettede krans er et must til den romantiske, boho-brud. Teknisk set består en ‘braided crown’, af to fletninger, som du krydser over hovedet for at lave looket. Dermed danner du et flettet hårbånd, eller en krone, som omkranser dit ansigt på den fineste vis. En flettet krone er en klassiker, men også et yderst fashionabelt statement, set på diverse it-girls og fashionistas. Looket kan både være stramt og fint, men også skødesløst og rodet, med løse totter, som er med til at gøre looket mindre pænt og poleret. Jeg elsker denne klædelige frisure, som virkelig er en klassiker, der stadig holder. Og så egner den sig både til vinter- og sommerbryllupper, da den kan styles med blomster og hårsmykker – alt efter sæson.

kkvestidos-de-novia-jose-maria-peiro8b8d3460d3a9913d6c8c062edcc41ab2

BOXER BRAID

‘Dutch braid’, ‘Boxer Braid’ eller ‘Cornrows’. Kært barn har mange navne og denne frisure især. Oprindeligt en teknik inspireret af den afro-amerikanske kultur, men som nu er blevet adapteret og fortolket af en hel modebevægelse. Dette år har vi set flette-teknikken på et utal af catwalks og celebrities – heriblandt Kardashian-søstrene, som har været med til at skabe hypen omkring den.

Disse fletninger er på mange måder det mere edgy alternativ. Jeg elsker de skulpturelle fletninger, som trækker håret væk fra ansigtet og dermed skaber et utroligt rent look. Det er på alle måder et moderne valg, hvor du har rig mulighed for at skille dig ud. Men med frisuren får du også noget virkelig elegant og klædeligt, som jeg synes gør sig utrolig godt til en romatiske eller detaljerig brudekjole. Og så er man endvidere sikker på at lokkerne er holdt på plads hele dagen og natten med.

Alyssa Greenberg

Photo credit:
Foto 1: Pinterest
Foto 2: @sttilophoto
Foto 3: Pinterest – Foto 4: Pinterest
Foto 5-6 : Pinterest
Foto 7: Pinterest – Foto 8: Pinterest
Foto 9: Alyssa Greenberg
Foto 10: Pinterest – Foto 11: Pinterest
Foto 12-13 : Pinterest
Foto 14: Pinterest – Foto 15: Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *